Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek angleščina na maturi

angleščina na maturi

Ali je tudi vam slabo šla matura, predvsem za višji nivo me zanima, ker na naši šoli vsi mamo slab občutek, ker je res ful težko blo. A je tudi vam bolj slabo šlo?

Živijo.Jaz imam angleščino drug teden.Kako je bilo?Slušno sem pozabila poslušat,je bilo težko??Ponavadi pravijo da je drugič težje, vendar če je bilo že danes…
Srečno naprej!!

slušno-zastopla nism niti pol tistega, kar so zavrtel…kriza:( pa na poskusni sm mela to polo 100%. ….Zdj bo bl ena sama žalost…. eryka želim tu veliko sreče

LP

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Ko bo enkat konc se boste pa smejal, da ste se tko sekiral…

Ja Icos, če ne rabš točk se ti res ni treba sekirat…….Problem je pa ta, da jst točke zlo zlo rabm….:)

Icos upam da bo res tako:) Bivši maturantje vsi tako pravijo.
Rojica, saj bo.Misliš da ne?Saj slušno ni vredno dosti točk.No ja..Kam pa si naprej vpisala?Jaz socialno delo,tudi rabim točke:((

Vpisala sem se na babištvo.. In zdj mi je že žal….Ker mi je nekako jasno, da ne bom mela dost točk….. Za matematko pa upam, da jo bom vsaj za dve skupj spravla. Močno računam na ustni del. Hja, nekako me pa tolaži Icos- maturo je naredil brez problemov in to brez učenja. Blagor njemu….

aaaaaaaaaaaa ka paj blo z angleščinooo!?!? škoda da sm se sploh kej učila…. 🙂 tist tipa bi pa pomoje več razumela če bi francosk govoru madonca!
sam upam da bo jutr slovenščina lazja…joj

Mat računaš na ustni del??Jst pa prav nič, no, odvisno kako mi bo šel pisni..če slabo,potem se bom učila za ustni,ampak pomoje je brezupno-je več kot 240 vprašanj?!!?
Babištvo?Je naval,ja….
Icos nas je potolažil ja:)

kaj pa esej ste na višjem znal napisat, jst namreč nisem lih se na to osredotočila in zdj nisem vedla kaj pisat lih. Sicer pa je tut slovnica bla težka, to vam je šlo? tak da mi zdaj preostane sam jesenski rok. slušno pa itak da je kriza blo.

Ja jst pa matematika nikol nisva ble ne vem kako dobre…Pa teorijo so pr ns tut spraševal tko da bom vse skupj sam mal ponovila. Sm vse preračunala in ugotovila, da rabm osem dni, da se vse naučim…..ravno do ustnih……Če ne bom seveda kj preveč lena….:)

Jah, ustn te zna baje dobr zvlečt vn…….Ja, se bo treba učit….

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close