Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek problemček

problemček

Hja kako naj začnem…sem mlad simpatičn fant,bolj mirnega značaja,problem pa je da sm do osebe nasprotnega spola oz. ženske ki jo še ne poznam premal zgovorn tko da…nevem kako bi to napako odpravu,pol ko pa osebo bolje spoznam,mi gre pa bolje komuniciranje. Sj vem da je vsak začetek težak,ampak a ima še katera ženska takšne težave kot jst?

A kdo nima takh problemov? redki…

zdravo!

jst mam isti problem, oz. sem ga imela… dokler nism koga bolj spoznala sm bol mal govorila s to osebo… zdej pa…ne vem, kr sama od sebe zdej brblam :))
ne met v glavi “o,šit,kaj nj rečm?kaj nj zdj rečm?”. pogovarjaj se o tebi znanih temah, ne rabš zdej met eno prezentacijo,amkp tko na izi se pogovarjaj.

sej to ni nč kj tazga,kvečjemu še bl simpatično. vsaj meni,no.ne maram takih tipov ko nonstop govorijo,pa nč pametnga ne povejo. sam ne mislt na to,da nisi zgovorn,pol res ne boš 🙂 če se gre za kakšno punco,ki ti je ful všeč, lepo na izi kakšno debato udarta; ko se srečata kje, ne rečt samo živjo, ampk jo vprašaj kako je kaj,kam gre… itd. Sej pol se ti jezik sam razveže.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close