Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kilogrami

Kilogrami

So vam všeč bolj suhe, normalne ali močnejše ženske in ali je močnejša postava vzrok, da s katero ne bi seksali???

Zame ima vsaka svoj čar. Z vsako bi šel z veseljem seksat, kar se tiče kilaže.
Uhhh z močnejšo je res pravi užitek seksat…vse te obline me kar premamijo…
Z suhico je tudi pravi užitek, sexat…še posebej preizkusit tiste položaje, ki jo z močnejšo ne morem. (suhico lahko dvignem, jo ….)
Tudi z normalno je pravi užitek…

Še posebej me vznemirja seks z neznanko, da zopet doživiš tisto ščemenje po telesu in vse tiste prijetne občutke, ki jih lahko le prvič…
Hmmm…s teboj bi prav z veseljem, če si seveda tudi ti za….

Anader uan!
Dej no dej, sam ženska bod, pa bo.
Kdaj boste češplje že pogruntale, da za nas kile niso tako nazarensko pomembne: pomembna je ŽENSKOST.
Lepotec ti je tako lepo povedal….vsaka ima svoj čar.
In nehejte gledati, kolikšno rit ima soseda, sodelavka…prijateljica. Posvetite se možem, ljubimcem, fantom…pa kiklo gor.
Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

..hja pri meni pa ni glih cist tko…
Jest pa sem ze secal z mocnejso in sem enkrat tudi probal met punco, ki ni bla glih po mojih merilih, samo po cca 1 mesecu sem videl da to nikamor ne pelje, saj imam rad vitke punce (ona ni bla vitka) in enostavno NISEM mogel vec bit z njo, kaj sele sexati..
pac 100 ljudi 100 cudi…
someOne

AMPAK, DA SE MORMO ŠE NA MOŠKIH POGOVORIH O VAŠIH KILAH POGOVARJAT….

AAAAAAAARGGGHHHT!!!

če vam nebi me “vskakovale”v forum,saj se nebi imeli kaj pogovarjati,jebote ej………..

Men ni nč dost važn..

Men osebno so mi ušeč normalne punce glede postave,ampak če bi pa bila katera luštna kljub temu,da ima preveč kilogramov pa bi takoj dala,se pa tud nebi branu,sj je sex z neznanko nekaj zlo razburljivega…glih velik izkušenj z neznankami nimam ampak malo jih pa mam.

žemska je ženska, sam da ima lepo čisto urejeno podvozje…

Kva ste nori? Saj to pol ni ženska ampak … Če se hočm guncat se ne bom na špehu ampak raje kupm vodno postlo, pa se gor onegavm z eno k ma ravn prov kil. Bljak!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close