Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KATERI LIKALNIK??

KATERI LIKALNIK??

Kateri likalnik – ne predrag je najboljši za likanje? Likam veliko srajc in potrebujem dobro paro. Voda pri nas vsebuje veliko kalka. Torej tudi dobri čistilni sistem na likalniku. Rada bi uporabljala navadno vodo.

Prosim, svetujte.

Lep pozdrav MG

Jaz mam od Philipsa 3000 Elance, velik pare na navadno vodo, tut sama likam velliikkkkkoooo srajc in podobnega perila, cena mislil, da je okrog 13.000 SIT, sem zelo zadovoljna, se tudi lepo čisti, ni pretežek, ima 4 nastavitve za paro, notr gre cca 300 ml vode, itd

NE priporočam od Batagela, ker so vsi njihovi izdelki na slovenskem trgu tisti, ki niso več dobri za italijanske in druge. Očitno. Ne samo, da sem celo kupila likalnik, ki doma ni delal, ampak se je iste firme novi likalnik hitro pokvaril – še v garanciji. Poleg tega je tudi sesalnik en “da ne rečem kaj ” vreden, ker sta se mi kmalu – po garanciji – zlomili že dve stvari.

Jaz imam philips azur 4013, moč 2200 w, lahko likaš pokončno, čeprav je na navadno vodo lahko daš destilirano.
Če praviš, da dosti likaš moraš imeti močan likalnik in paro, da se ne matraš in stokrat klatiš po perilu.
Glede na to, da si dobila več nasvetov ti želim dober izbor.

Jaz imam Elna press in sem zadovoljna. Rabiš navadno vodo. Cena je okoli 180.000,00 sit se mi zdi (1,5 let nazaj).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close