Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek problem s čevlji

problem s čevlji

Ojla!

Drug teden se moram udeležiti ene svečane prireditve. Obleko že imam oz je v delu. Imam pa problem glede elegantnih čevljev.
Po zadnji modi naj bi bila obuta v visokih črnih špičakih (tako mi vsaj ukazujejo moje cimre). V omari imam ene z široko peto (kvadratasto), vendar pravijo, da to nosijo stare none in me ji ne pustijo obuti, čeprav sem jih imela cca. 10x obute odkar sem jih kupila pred 3 leti. Drugače nosim vedno športno-elegantno, bolj nizko obutev in zato špičaki mi ne bi več prišli v poštev. Dati 10 jurjev za ene čevlje za 1x uporabo se mi zdi preveč. Kakšna ideja! A obstaja kakšna izposojevalnica čevljev ali kaj podobnega? Od mojih kolegic nima nobena takšnih čevlje, da bi mi jih posodila!

lp

Oj.

Imam isti problem, in prav tako ga moram zelo hitro rešiti. Jaz iščem samo usnjene, drugače pa sem videla en super modelček v Planiki, cena okrog 8.000, samo niso pa usnjeni. Petka je bila pa elegantna, vendar ne zelo visoka.

V Massu imajo znižane čevlje s petko ki izgledajo kot balerinke; meni so zelo všeč, stanejo pa 8.000…. sicer niso usnjeni, ampak…:)) Čevljev, ki imaj preširoko peto ti pa res ne bi svetovala. Za izposojevalnice pa ne vem.
Upam, da ti bo uspelo.
LP, m.

Lahko si še tako lepo oblečena napačni čevlji pokvarijo cel videz! To sicer ni noben nasvet kako priti do čevljev, je pa resnica. Tisti čevlji s široko peto ti več ne služijo, kupi si bolj modne pa jih boš spet imela kake dve leti. Saj vsakih nekaj mesecev bo gotovo priložnost, ko jih boš morala obuti.

Kaj pa, ko bi ti cimre posodile čevlje za prireditev?

Jaz pa sem se pred kratkim obula ravno take cevlje s kvadratasto peto. Res se mi je zdelo skoda dati toliko kesha… Dvomim, da je kdo opazil, da so bili cevlji malo izven mode.. in tudi ce bi, me prav ne bi brigalo. Tudi drugace se nikoli ne oziram na modo.

Poglej v turob šuhu(???), pa v Jelotu, pa v City parku tam je tut ena velika štacuna z čevlji, pol pa mal zavij v BTC pa še tam mal poglej.

za take primere,ko se zahteva obutev za enkratno priloznost in nisi tak tip zenske,da bi nosila npr.ful špičake,potem si jih kupi v kakšni cenovno ful ugodni trgovini.Naprimer Jello,Humanic.Za enkrat nosit bodo ok!

Se pa strinjam da še tako dodelan look z grdimi čevlji izpade nikakršen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close