Zvestoba-hud problem
Imam hud problem in ne vem kako naj se ga znebim. Stvar je taka: nikoli namreč nisem bil še nobeni punci zvest in niti zdaj svoji ženi nisem. Z ženo se super razumeva, tudi v sexu je vse OK, samo jaz si vedno želim še druge. V zakonu nama nikoli ni nič manjkalo. Ob vsaki mogoči priliki sexam še z kakšno drugo. Z ženo 2-3krat tedensko.
Je morda razlog lahko tudi to da sem prvo punco imel pri 22-ih(do tedaj nisem nikoli sexal) in me zato tako vleče. Žena je bila moja druga punca.
Kako naj končno postanem zvest????
Ti povem, da jaz tudi o tem razmišljam, čedalje bolj. Mož je super, seksa pa je premalo. Pa zadnje čase sanjarim o tem, kako sem na novo zapeljana. NE mislim ljubezen, samo tista fizična privlačnost, pa adrenalin, pa nekaj novega, to me tako privlači.
Edina stvar je to, da če bi mi on kaj takšnega naredil bi mi počilo srce, zato jaz tega ne delam.
Imam vedno namreč v mislih, da ne delam stvari ljudem, katere ne bi rada da se zgodijo meni.
Pa ti, kako bi ti reagiral, če bi žena seksala na okoli. Kljub temu, da bi ti rekla, da ni bilo nič ljubezni samo seks, bi ti bilo vseeno, bi ji lahko oprostil?
Jaz mojega že ves čas nagovarjam, da bi šla na kakšno zabavo, kjer se mešajo pari :)))))), pa ni preveč navdušen,
S
Sija !
Res je, tudi jaz včasih mislim kaj bi bilo, če bi se meni to zgodilo, hmmm, pomoje bii bla kar huda reakcija… a meni kljub temu ni pomoči. Kot pravi speedy, da se le ni bi nikoli srečale… :)))
Hočem fula izkoristiti mladost veš, da mi potlej ne bo žal. Že tako sem malo bil skompleksiran ker sem bil skoraj do svojega 23. leta še nedolžen, čeprav sem si čisto sam kriv, vedno sem bil kar privlačen za ženske ampak full sramežljiv, pol se mi je pa kr naenkrat “utrgalo”, pa sem se čisto spremenil. Od takrat f**am vse kar leze pa gre – pa da je ženskega spola seveda :)))))))))))))))))))
Carpe diem.
LP
Jaz pa mislim, da še nisi srečal take, ki bi te ukrotila. Ko boš srečal tako, do katere boš res čutil globoko naklonjenost, ti ne bo več do drugih! Škoda, da to (očitno) ni tvoja žena….. Zakaj si se poročil??
Sicer pa me zmoti, ko rečeš, da si ne moreš pomagat – kot, da te ženske “napadajo”, strgajo s tebe obleko in te reveža posilijo…. Sigurno daš najpej ti povod…. ali pa se odzoveš na povabilo – a ne? In če si poročen si enostavno dopoveš, da si že vezan, da imaš to osebo rad, je ne bi rad prizadel in zato – ne moreš! Pri tebi pa človek dobi občutek, da te ne vodijo tvoji možgani ampak vzgibi. To je normalno pri najstnikih….
For fak sejk, šat jor maut!
Ko začnete klanfat tlele po forumih – je že skor napol javno.
Tisti tapravi so tiho in kavsajo.
Smo bli mladi pobje in smo gledal punce, takole spomladi, leeeeeeepo…
Pa sem rekel nekako takole: madona koliko mladih punc, kdo neki vse to obdela…
Pa mi je sogovornica odgovorila: Tapametni, taneumni pa gledate…
Pa sem bil tih kot rit.
Sipl es det!
nobody, Phoenix, AZ
Zakaj pa si se tako hitro vezal, če si pri 22 ugotovil, da bi rad še veliko sexal? Vzel bi si čas in bi nekaj let sexal naokrog, dokler ne bi ugotovil, da je čar v ljubezni ne v sexu. Sedaj pa boš s svojim vedenjem prizadel ženo in verjami mi – zvedla bo – saj vedno slej ko prej. In potem te bi žal postavila na hladno – takrat ti pa sec naenkrat ne o več tako pomemben.
Upam, da se boš spravil k sebi preden bo prepozno!!!
Upam, da uporabljaš kondome.
Kakorkoli, po moje žene nimaš dovolj rad, je ne spoštuješ ali pa si imel resnično slab vzgled doma….kako je resno med očetom in materjo, ker te očitno nista naučila, kako pomembno je v resni zvezi zaupanje in spoštovanje.
Pa ne razumi tega kot napad, ker te ne obsojam, le “rad bi se zdivjal” izgovor se mi vedno zdi za lase privlečen, je običajno le krinka pred resničnimi težavami, če pa le-teh ne priznaš, jih tudi odpraviš težko.
Zakaj si sploh privolil v poroko, če veš kakšen si? Zaradi otrok, te je prisilila? poznam kar nekaj žensk, ki prav pritiskajo na fante. No, saj mi je vseeno, ampak imaš potem z ločitvijo več komplikacij, stroškov….
Lp
kr kurjo kožo sem dobla ko sem se samo spomnila, da bi meni lahko moj kaj takega naredil! Za moje pojme je to veleizdaja! Če si taki heroj ji pa razloži kak je na stvari, pa naj se sama odloči!
Zakj nas sprašuješ? Da ti mirimo dušo? Upam za njo, da striktno uporabljaš kondom, pa da se kdaj pa kdaj oglasiš v bolnišnici, da te prečekirajo, če nisi nafukal. Stakni papiloma virus, pa jo okuži, pa naj zato, ker ga nisi mogo obdržat v gatah ostane brez maternice (bog ne daj!)
Gabi se mi tvoje početje, ker ne igraš pošteno! Kako ji sploh lahko pogledaš v oči? Pomisliš kdaj na to kaka egoistična svinja si?
Sicer sem pa prepričana, da v vajini zvezi vse ne štima. V zvezo, ki funkcionira se ne more z ljubega mira vrinit 3-ji.
Moj nasvet, ko te naslednijč prime, da ji zabiješ še en nož v hrbet se spomni na najhujšo možno stvar, ki bi te lahko prizadela.
Eni pač niso za monogamijo. Tudi prav. A bodi pošten, naj se sama odloči. Ne igraj ruske rulete še z njenim življenjem. In ne delaj si utvar: to se dogaja samo drugim!
hehehe morš pa dobr zgledat!!
Drgač pa, mnog mnogo jih poznam ki varajo in jim ni hudega le da imajo mace bolj pestro življenje nekateri mogoče z slabo vestjo nekateri pa še to ne. Sej v končni fazi kje pa piše, in kdo za vraga si je spomnu imeti samo enega sex partnerja hehe…no malo je šale malo je pa res. Zaenkrat še nisem varala, ravno tako si pa ne znam predstavljat, da ne bi, ker mi je čist preveč moških všeč, sam kemija more mem pridet.
ti pa le pazi kje in kako varaš…mogoče je pa za razmislit, da žena ni
“to to”.
Bay Zaja
Forum je zaprt za komentiranje.