Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske klape

ženske klape

Kje so tisti prelepi časi, ko smo se z našo staro klapo samih fejst punc zabavale vse povsod in se imele lepo brez moške prisotnosti. Ne me razumet narobe, ne da ne maram moškega spola, obratno, sam se sprašujem, zakaj punce tako zanemarimo klapo, ko dobimo tipa. Zakaj se ne bi mogle vsaj enkrat na mesec dobit same in ga malo zažurat? Se tudi vam to dogaja, da pokličeš stare frendice, pa ti zastran tipa odvrnejo, da pa ne morejo vn, ker se nista vidla že 5 ur!!!!!!!!
Zavidam moškim, da znajo to ohranit in se imet ravno tako lepo s prjatli kot s punco.

pr nas se je to tut zgodlo. Pa še odšle smo vsaka na svoj fax. Se pa zdaj stvari spet obračajo na bolje. Se slišimo, se dobimo na kavi, mailamo… Bolje nekaj kot nič!

jaz hodim obvezno vem samo s kolegicami, čeprav imam tipa!!!:)))

vendar mi je jasno, zakaj nekatere potem ne hodijo, namreč se mi zdi, odkar imam tipa imam še več priložnosti za varanje..

Se vam ne zdi, da smo malo nagnjene k temu, da vso našo srečo obesimo na tipa?

Kety!

Kaj si hotela reči, da ne hodijo ven, da ne bi varale?

Jaz hodim ven tudi z moškimi prijatelji, če imam tipa. Njega ponavadi pustim doma. Nebi si želela, da je takrat z mano, ker bi se počutila neprijetno in se nebi mogla posvetit prijateljem. Razen, če bi ga že od prej poznali.

mogoče mu hočejo biti popolnoma zveste oz. se fantje bojijo da jih ne bi prevarale, zato jih ne pustijo, ker je dejansko ogromno priložnosti za varanje.

Ženska, ki se zabava z moškimi, tipa pa pušča doma?! Kako pa sploh kakšnega tipa obdržiš?

Kakor si boste postlale tako boste spale. ne vidim tukaj nobenega smisla, da ne bi hodile ven, čeprav imate tipe. Tud tipi morajo imeti svoje večere in se je treba s tem sprijaznit. SEj veste kaj pravijo, tip bo naredil točno tisto kar mu boste ženske prepovedale. A je res tako težko rečt: ja prav, če greš danes ven, lepo se imej. Vam garantiram, da se bo začel spraševat, zakaj ga vedno tako lepo pospremite, ko gre ven z tipi oziroma prijatleji in bo sam šel čedalje manjkrat ker ga bo seveda skrbelo.

Jaz še vedno grem s prijateljicami ven – to so ženski večeri – polni obrekovanja, dobre volje, čveka in seveda tud spijemo kaj. To so pravi ženski večeri, noči – Ženske debate – naj živijo ženski večeri po kafičih in diskotekah. S svojim tipom nimam nobenih težav zaradi tega in tud jaz mu jih ne delam.

Prevarali vas bodo vseeno, razen, če si ga boste preklenile nase od jutra do večera dokler ne zaspi. Najmanj pričakovana situacija lahko privede do varanja in za to ne rabiš iti zvečer z prijatelji v kafič ali diskoteko. To da varaš an takih krajih je mal otročje -v današnjih časih se najbolj vara v službi, na poslovnih srečanjih in potovanjih itd….

Ne delamo vse tega. Nas pa (kot žensk) večina. Tudi meni je všeč, da moški ne pozabijo svoje družbe, če so prijatli so prijatli, ne pa ta ženska hinavščina. Večkrat se mi zdi, da hodijo ženske (nekatere) vem s prijateljicami, da si kje najdejo tipa, ko pa ga že imajo, pa itak s prijateljicami ni več kaj za početi. Zlobno in hinavsko.

Jaz grem s svojo klapo punc ven vsaj enkrat na dva meseca….najprej v kafič na čvek, na pijačko, potem pa do jutranjih ur na kašen žur, da se naplešem do nezavesti…doma imam moža in dve mali punčki….da pustiš za seboj svoje prijatelje ni prav…pa še to…ko greš ven, je za varanje res veliko priložnosti, vendar ni to namen da greš ven žurat z prijatljicami…
ven greš zato, da se malce sprostiš, poklepetaš, se nasmejiš, napelšeš, nabereš nove energije in da se imaš lepo…biti doma, samo zato, da se nebi slučajno kaj zgodilo je pa največja traparija in odraz slabih partnerskih temeljev…nezaupanja….

Najboljši žuri so bajbi žuri, pa naj še kera reče da to ni res. Z mojo babjo klapo se dobimo 1x na mesec najprej v kakšni gostilnici na večerji in tam ostanemo, dokler nas ne vržejo ven. Potem pa še naprej v kakšen dober lokal. Čveka in smeha ni in ni konca. Vedno smo najbolj glasne in vedno zadnje stranke. V družbi sva samo dve neporočeni, ostalim pa možje prav nič ne komplicirajo zaradi mesečnega izhoda. Super !

Ko pridejo otroci, je še malce težje, še posebej, če mož dela izmenično in tudi med vikendom, taščo pa lih ni najbolj primerno prosit za varstvo.

Ampak mora se izvest, vse je v volji!

Zadnjič je prijateljica imela rojstni dan in je povabila same ženske – in mojega najdražjega za povrhu. Ker je bil edini moški, je bil žur še vedno povsem “ženski”. In ko sva prišla domov, je bil navdušen in mi je rekel: “Madonca, kako se ve znate imeti fajn! Bi bil kar ženska …”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close