Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za petro j

za petro j

_Najprej vsem skupi en prav srčkan pozdravček. No da povem kako je pršlo, s fantom sva skupaj, in bova poskusila. Končno si je priznal, kaj čuti do mene. Moram vam povedat da se počutiva kot v sedmih nebesih, skupaj oba super uživama. Punci pa je tudi razložil, da pač ljubi mene. Skratka upam, da bo zdaj tisto tapravo. Skratka fant je prišel do mene ter se mi izpovedal. Skratka zdi se mi, kot da nebi bila nikoli narazen, uživamo ful lepo skupaj. No odločila sva se, da bova posklusla prvo in vidla in če bo šlo vse kot do zdaj bova povedla doma, kajzti zdaj še ne mislim povedat da sva skupi, prvo hočem videt, preden storim kaj usodnega. Ajde lep sončen pozdravček… No seksi sem razlagala pa je rekla češ da sm nora da sm z njim, mami tud že neki sumi pa me sm zafrkava, no nevem kako pa naj očetu češ čas povem…no vedno ga je mel rada, pa niti besede ni imel čez njega

suzi, glih danes sem premišljevala o tebi- kako si rešila!!!!
čeprav te osebno ne poznam, sem zelo vesela zate, ker sem kot sem ti že pred kratkim napisala, pred parimi meseci šla čez podobno izkušnjo in vem kaj vse si morala dati skozi…tudi midva bi skoraj končala, ampak na koncu sva spoznala da eden brez drugega enostavno ne moreva! nekaj časa sem tudi jaz misla da bi bila z enim drugim, ampak kar naenkrat sem si rekla: ja kaj pa delam? to nisem jaz!!!! tisti trenutek sem bežala do fanta in mu priznala da v bistvu cel čas ljubim njega!!!! sedaj sva skupaj super nama je, resnično ga ljubim in vem da bo za vedno!!!!
zato Suzi vem, kako ti je bilo, mogoče si se res (kot ti je očitala ena) ponižala ko si ga prosila naj te vzame nazaj ampak kot pravijo- v ljubezni in vojni je dovoljeno vse!!!!!
želim vama vse najlepše in imejta se rada!!!!
pusa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close