kakšna sta diana in simon iz platina
DA NE BODO CAT, ŠTEFKA IN ANITA IMELE TEŽAV, ODPIRAM NOVO TEMO. ZDAJ LAHKO BREZ PROBLEMA IZRAŽATE SVOJE MNENJE O NJIJU:))))))) :
Re: Diana in Simon – koliko let imata?
Avtor: tanija
Datum: 15-05-04 13:56
diana v obraz zgleda kot da bi imela 100 let, še dobro da ma dolge in lepe lase da zakrijejo
Avtor: george
Datum: 15-05-04 14:13
zlobe
Avtor: kia
Datum: 17-05-04 01:39
resnica boli :o)))))))))))
Avtor: Miška*
Datum: 17-05-04 08:00
Diana je letnik 73-je pisalo pred nekaj meseci v Novi, za Simona pa ne vem.
Avtor: zaskrbljena
Datum: 17-05-04 09:21
Kakor koli že sta KRASNA. Pa recite kar hočete.
lp
Avtor: anabella
Datum: 17-05-04 09:38
krasna!!!prosim te lepo no!
Ona zgleda kot ena stara mama.Še dobro da ima vsaj lepo postavo in lase.
Da on njem sploh ne govorim
Odgovorite na to sporočilo
Avtor: Karina
Datum: 17-05-04 09:38
Simon pa jih ima 35.
Avtor: JEBANUS
Datum: 17-05-04 12:52
Anabella in tanija, dajta pokazat še svoji sliki, ker se meni zdi, da bolj opisujeta sami sebe, kot pa nekoga drugega.
Avtor: opsasa
Datum: 17-05-04 15:08
Mene je tudi strah kaki sta samidve, če na druge(zelo lepe ženske) tako gledata.
Avtor: Petra-
Datum: 17-05-04 16:00
zelo lepe ženske?????? diana pač ni niti lepa ženska, v obraz je kot moški
Datum: 17-05-04 16:02
Če ti Diana v obraz zgleda kakor moški, to pomeni, da ti je všeč? Ali pa si lezbijka in ti je moški obraz odvraten?
V priklonu,
JEBANUS
Avtor: Petra-
Datum: 17-05-04 16:06
ja full sem fauš ženskam ki so velike 2metra, imajo 45kg, fulllll dolge prste v obraz pa zgledajo kot moški!!!!
res full sem ji fauš
Avtor: pink
Datum: 17-05-04 16:22
Jessssss!!!!!
Ja, Petra, zadetek v polno!! Sm s tabo!!!!!
PINKA
Avtor: Li
Datum: 17-05-04 18:38
Diana tudi meni izgleda kot tip.Pa ji niti za eno stvar na njej nisem fovs 🙂
Datum: 17-05-04 18:53
No povej Li, ti je potem Dianin izgled tipa všeč?
J
Avtor: karla
Datum: 18-05-04 00:55
Jebanus, odjebi dej! Če je tebi nekdo všeč, ali mora biti vsem? Kakšen kreten….
Datum: 18-05-04 01:17
Jaz niti ne vem kako Diana izgleda, kako mi je potem lahko všeč?
Pa tudi če si kreten, lahko potegneš mojega mesnega korenjaka. Ampak z umitimi ustmi, ker ne bi rad kaj staknil.
Vprašanje pa je bilo, če ženski zgleda druga ženska kot tip, ali to pomeni, da ji je ta ženska všeč? Ali pa je lezbijka in ji je moški obraz odvraten ter s tem zaničuje to žensko?
V priklonu,
JEBANUS
Datum: 18-05-04 08:22
Z veseljem bi pokazala svojo sliko.Nimam kej skrivat,pa tud njima oz njej nisem prov nč fouš.
Zakaj bi ji bila???!A mogoče zato,kot je rekla Petra,ker je kot dedec?
No,OK,mogoče mal pretiravamo in ju preveč blatimo,ampak komentar kot-KRASNA STA, je pa žal mal pretiran!
Datum: 18-05-04 13:05
je nimam na netu..drugače pa bi.Nisem še tolk napredna:))
Datum: 18-05-04 13:25
Marija, Jožef, Diana, Simon… kdo sploh so ti ljudje?
Avtor: pink
Datum: 18-05-04 13:27
Ej res je,da ona izgleda kot tip.Zdaj so bile nekaj let aktualne velike joške,saj so bile vse v dekoltejih,če pa nimajo jošk kot Diana potem morajo kazat tisto kar je kolikor toliko v redu in to so noge,saj je imela uno krilo kmalu do riti.To je pa Slo scena treba je kazat goloto,če hočejo kam prit!
ŽALOSTNO!!!
LP:)))))))))))))))))))))))PINK(ta prava)
p.s:Pink ali Pinka na vrhu karkoli si te lahko prosim,da si spremeniš nick,da ne bo pomot kot pri koki!
Hvala!!
Avtor: PIKA
Datum: 18-05-04 13:27
Krasna sta.A ste tu same lepotice?
Avtor: ina
Datum: 18-05-04 13:48
Ja, res sta KRASNA! Joj, pa kje imate ljudje okus, no! Diana meni zgleda kot transvestit! In, ja, zelo zelo sem fouš njenemu izgledu, ker je tako krasen! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Avtor: labella*
Datum: 18-05-04 21:47
lase ima res lepe, kadar nima tise ukrajinske:)))) frizure, noge ima lepe, sam naj ne stoji skoz tolk pokrčeno…v obraz pa res zgleda stara, glas ima šele tak moški:)))) njeni prsti so pa meni sorči nagravžni.
pa pa
lab*
Avtor: MoJa
Datum: 18-05-04 23:41
O svašta!! Pa niti ni pomembno kako zgledata-sam k sta tko nagravžn osladna!! Sej smo vidl na Eurosongu, da to pač ne pali. A ste vedli, da je ta naš vrli Simon na Eurosongu na generalki z odra dol padel???
Verjetno je po pomoti uno svojo Diano spustu, pol je bil pa tolk zmeden, da si je kar poletu dol.
Too much, mislm….sramota, ne? K bi se mu vsaj še una Miša Molk pridružla!
Avtor: majda
Datum: 19-05-04 09:23
Se strinjam, mišika bi tud lahko že “dol” padla….s stolčka.
Duo platin pa….kej bolj osladnega pe res še nisem vidla.
Avtor: Cat24
Datum: 19-05-04 22:34
pa dobr kaj vam je, EVRA je vprašala kok sta stara, vi pa kle o tem kakšna sta
pa kaj vs mot kaka sta, sej sta en drugmu všeč, par sta oz. zdej tud mož in žena, pa rada se mata
kok je pa kdo lep al pa ne, pa vas ni noben vprašu
lp cat
Avtor: labella*
Datum: 19-05-04 22:47
a z odra je dol padu???????? hahahahha:)))))) ojej, bi mogla rajš novo temo odpret, da bi tale stavek napisala://////////
lp,lab*
Avtor: štefka
Datum: 19-05-04 22:55
Cat se čist strinjam s tabo. Pa koji k…. jih briga kakšna sta, sej ni noben reku da jih morjo gledat, naj preklopjo na sex tv pa nej tm gledajo k jim bo zihr bl zanimiv, važn da sta si onadva ok in se mata rada al kokr že. Pa itak jih ni noben vprašu za mnenje, ampak sam kok sta stara, sam folk je žal nepismen.
hahahahahaha
lp
Avtor: sophie2
Datum: 20-05-04 00:50
Vsak ima pravico govoriti in podajati lastna mnenja, gospodicni Cat in stefka. Ce vama ni prav, pac ne hodita na to temo.. simple!
Avtor: anita
Datum: 20-05-04 22:34
a veste kaj jest se pa tud s cat in štefko strinjam
držte se teme, za to kok je kdo grd nej pa novo temo odprejo/odprete
valda da ma vsak svoje mnenje
Avtor: stef
Datum: 20-05-04 22:54
Ja pa kaj se sploh greste ne ocenjujte samo kako zgledata,kar se pa tiče petja sta bla čisto na nivoju EVROSONGA.
Poglejte se še vi LEPOTCI kdaj v ogledalo.
čav
Avtor: majda
Datum: 21-05-04 08:53
…jah, na nivoju Eurosonga ja….samo tistega pred 20 leti! Če je pa Diana res letnik 73………..uh, me samo zanima kaka bo čez 10 let.
Avtor: Maja
Datum: 21-05-04 15:28
Meni pa tako krevljasto deluje, ko se premika…
Avtor: petra
Datum: 21-05-04 15:31
ja kot bogomolka
Avtor: kety
Datum: 21-05-04 15:53
samo glas ima pa zelo dober, kot Celine Dion.
krasna!!!prosim te lepo no!
Ona zgleda kot ena stara mama.Še dobro da ima vsaj lepo postavo in lase.
Da on njem sploh ne govorim
VSEM KI PLJUVATE ČEZ NJIJU: LAHKO JE KRTIZIRAT, DEJTE VAŠE FOTKE GOR , PA DA VAS VIDMO, PA DA BOMO POL PISAL : GLEJ JO, KAŠNA JE . NOBODY IS PERFECT, AND YOU ARE NOBODY!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
JA TULK MATE ZA POVEDAT ČEZ NJO, KAKA JE GRDA, PA NE VEM KAKA ŠE – KAJ PA NATALIJA VERBOTEN, PA HELENA BLAGNE -HALOOOOO? FOLK A STE ČIST PARTEGNJENI, DEJTE NEHAT ŠINFAT – TO POMENI SLOVENSKO NEVOŠČLIVOST – JE RES KATERA OD LETNIC 73 IMA TAKO POSTAVO – NO PROSIM NAŠTEJTE SE!!!
HELENCA PA NATALIJA SO PA IDEALNE IN BREZ NAPAK!? HALOOOOOO????????????
Tipična ženska nevoščljivost, zavist in kregarija. In kako so znani ljudje osebe, ki imajo milijon napak. Pa ne me napadat, včasih tud jaz padem v to skupino:-))
Ampak, ko sem ravno omenila milijon napak… To me spominja na mojo cimro. Ona sama prizna, da išče na ljudeh okoli sebe (znanci, prijatleji, fant,..) napake takoj, ko jih spozna in to ves ljubi čas. Zakaj? Ker pravi, da ona ve, da ima milijon napak in noče bit edina z napakami. A veste kaj? Mene že skor tri leta grabi, da bi jo tako focnila, da se bi zresnila pa začela živet. Pa ne samo zaradi tega, sploh ne, ampak, da ima pa poleg vseh ostalih filozofij v življenju povrhu še takšno, je pa malo preveč.
Diana pa Simon… Dobro, nista popolna človeka (kdo od nas pa je?), ampak, da že spet tema o njiju, a nima noben kaj drugega za počet? Meni sta oba čisto okej, dobre pesmi imata (in, ja, da vklopim ženske lastnosti: sramota, da nista prišla naprej na eurosongu – še več, če je prišel Hrvat s tisto pesmijo, bi onadva morala zmagat), ampak kaj čemo, različni okusi, drugo leto boš pa mogoče ti navdušena nad izborom, ostale bomo pa umirale. Ampak vseeno malo brezveze toliko kritizirat kako ona zgleda pa on in, da ima on še eno ženo, ona je pa bogomolka, itd, itd. Ja, in? A je to slučajno tvoj problem???
Aja, hehe, saj jaz tud koga prešinfam:-)) (npr. pred kratkim sem tu gor kritizirala ono Katjo na pop tv pri vremenu pa Karmen Stavec pa recimo na živce mi gresta tud ful sestra od Špele Buda (ker ne vem no, če gre zmeraj na intervjuje s športniki in hoče pol športat tam, a ne ve, da se v mini kiklci pa 15cm petah to ne da in izpade do konca obupno) in Maya (pri njej človek ne ve ali se eni že rodijo tako vzvišeni) pa recimo na živce mi gre ful tud Bush (ampak ne zato, ker bi bil tako zelo antipatičen, ampak, ker ne zna modro in razumno vladat,ampak čisto kontra ter moram jaz zdaj zarad njega razmišljat o tem, če bi se peljala kam z avtom ali pa ne, ker mi vsak teden podražijo bencin), ampak deset novih tem pa ne postavim o njih;-)) Pa dobro, vsak ima svoje mnenje, treba je pazit le na to, da potem to ne postane obsesija s tem, da morajo potem vsi imet enako stališče kot mi;-)
joj, demie, pri teli sestri od š. buda ti dam pa čiiiist prov, pa men se prav gnusi tist gledat, ko se tok ven meče. pa una punca, ki napoveduje at total. ugh. pa ne vem v čem je fora-gledat to zafnano budo, al gledat športnika? če itak skoz njo snemajo, kaj pol sploh športnike vabijao????
pa pa,lab
Forum je zaprt za komentiranje.