Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo pozna

kdo pozna

Caw!! Ali mogoce kdo pozna enga natakarja iz Cutty sarka v ljubljani,ime mu je Ziga in ima tatoo-je?? Tnx za odgovore!!

Ne.

Ne.

Nekdo ga ziher pozna 😉

jest vem o kom govoriš – z njegovim prijateljem sem delala. včasih je imel konkurenco (sej se tko imenuje, ne?) na zaloški, potem je pa njegov fotr kupu cutty-ja in Žiga vodi lokal. mensezdi da je tut u bendu (intimn frizurn) ampak ti nisem nič blazno pomagala :)…

Verjetno misliš Rangus Žigata,njegov očka ima Cutty-a in Mačka,joj ga že dolgo nisem videla,luškan fantič:))

Maček, Cutty, Konkurenca, Guiness imajo po več solastnikov. Solastnik z največjim deležem pa je pri vseh g. Vencelj. Ostali pa imajo solastništvo samo v nekaterih od teh lokalov. G. Rangus pa je solastnik samo enega lokala.

brez zamere, ampak meni se zdi bolano, da se po teh forumih pogovarjate o ljudeh z imenom in priimkom, ki se jim sploh ne sanja, da so tarča debat…kdo pozna tega, pa kakšen je, pa kam zahaja…postavite se v obrnjeno situacijo, da bi nekdo razglabljal o vas kakšni ste s kom se družite, kje stanujete, ali imate sestro,…

Lolla in podobne (i), malo pameti v roke! če ti je tako zelo všeč, boš že našla drug način, da zveš več o njem oz. ga spoznaš. javne debate pa res niso primeren način poizvedovanja osebnih stvari o nekom, ki te debate ni udeležen!

Toliko o “varovanju osebnih podatkov”! Se strinjam, *maja*, res ni lepo da se takole javno sprašuje, me prov zanima, kaj bi reku Žiga, če bi tole vidu….

*maja* in ostali ce ne veste zakaj sprasujem bodite raje tiho,kdo je rekel da mi je vsec ali pa kaj podobnega… Sicer je pa lahko vec potetoviranih zigatov a ne???!!! Nikjer tocno niso navedeni nobeni podatki,ki bi lahko koga ogrozili,vsaj z moje strani ne. In tudi ce bi Ziga tole videl,se zmeraj ne bi vedel ce se res o njemu govori.

madonca kako ene ***** padajo na keš:)

Kety in tebe podobne.. meni se zdite prav bolne! Ce ti je vsec tip, ki ima kesh, se ne pomeni, da so keshpi.cke! A zato ker je tip bogat, ti ne sme biti vsec, ker potem drugi lahko mislijo, da se ti gre samo zaradi tega? WTF!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close