Kaj se vam pri ŽENSKAM najbolj gnusi???
No glede na to da prebiram obcasno tudi zenski cvek in da ona o nas razpravljajo, pa dajmo se mi malo nastevati…
Meni recimo ni vsec ce:
-Ima zenska kosmate (na frisno ne obrite noge)
-Ima zenska mastne lase
-Zenska NIMA idealne postave in nosi pajkice pod oblacili, da se ja vidijo kaksne ima…blajk!
-Ce ima zenska zanemarjene nohte na rokah in nogah..
No … se kdo… se kaj??? 🙂
SomeOne
heheheh
…takoj zenske uletijo pa neki hocejo komendirat..
TO JE MOSKO CVEK IN NE ZENSKI, tako da….
zresnemo naj se??? Pa clovek, saj je zivljenje za tako resno, valda da se lahko mal pohecamo tlele gor, saj zato pa je tale forum…
…al se jaz cist motim???
SomeOne
p.s.: idealna postava je zame to, da ima zenska “lepo” postavo, to pa mislim da sama ves (lejci) kaj mislim s tem, pac da nima odvecnih kg in da se rekreira in zdravo prehranjuje 😉
tudi vi solite pamet na ženskem čveku
glede postave pa: enkrat opazuj moške in ženske in si delaj statistiko, boš videl kdo nosi več obročev okrog sebe (ne pozdabi- noben moški ni rodil), kar je zelo velik faktor pri ženski postavi:
če hočeš sploh zanositi ne smeš biti presuha
če hočeš donositi moraš jesti (ne prekomerno, ampak npr. jaz sem manj jedla kot pred nosečnostjo, ker hrane nisem prenesla, pa se mi vseeno vse nalepilo na telo)
fašeš lahko strije, če si nagnjen k temu, pa se lahko obrneš na glavo s krememi
če hočeš dojiti – moraš bogato in zdravo jesti, da je potem tudi mleko bolj hranljivo
in teorija, če dojiš hujšaš nikakor ne drži (vsaj pri meni ni)
če dojiš – imaš povešene prsi , (joj kako rada bi imela take kot pred porodom in tako postavo kot pred porodom, čeprav sem shujšala, postava ni več ista), itd, itd, itd………………………………………………………..
najmanj dve leti po porodu se ti kosti in vse ostalo spravlja na prvotno mesto, ko to dosežeš je že čas za drugega otroka in spet vse jovo na novo
moški pa v tem času lepo pivce za živce in debele balone pred sabo, brez zob, neurejeni,…………………………………………………………………….
lp
Jaz sem veliko spraševala moške kaj jih moti na ženskah in sem vedno dobila drugačne odgovore kot sem pričakovala.
Recimo mene osebno (kljub temu da sem ženska) odbijejo grdi nohti na nogah, moj pa jih niti opazi ne.
Zato Some One vsa čast, da jih opaziš, pomeni, da imaš okus, marsikdo gleda čisto druge stvari ampak meni se ta zdi zelo pomembna in tudi sama veliko dam na to da so urejeni poleti in pozimi.
Pač ena stvar vendar bi še lahko naštevala pa ne bom, kar seveda velja tudi za moške lastnosti.
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.