Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj se vam pri ŽENSKAM najbolj gnusi???

Kaj se vam pri ŽENSKAM najbolj gnusi???

No glede na to da prebiram obcasno tudi zenski cvek in da ona o nas razpravljajo, pa dajmo se mi malo nastevati…
Meni recimo ni vsec ce:
-Ima zenska kosmate (na frisno ne obrite noge)
-Ima zenska mastne lase
-Zenska NIMA idealne postave in nosi pajkice pod oblacili, da se ja vidijo kaksne ima…blajk!
-Ce ima zenska zanemarjene nohte na rokah in nogah..
No … se kdo… se kaj??? 🙂
SomeOne

kaksna pa je zate idealna postava?

Najbolj se mi “gnusijo” njihovi partnerji, ki pišejo takšne bedarije. Nekaj podobnega sem napisal tudi na ženskem čveku. Zresnite se!

heheheh
…takoj zenske uletijo pa neki hocejo komendirat..
TO JE MOSKO CVEK IN NE ZENSKI, tako da….
zresnemo naj se??? Pa clovek, saj je zivljenje za tako resno, valda da se lahko mal pohecamo tlele gor, saj zato pa je tale forum…
…al se jaz cist motim???
SomeOne

p.s.: idealna postava je zame to, da ima zenska “lepo” postavo, to pa mislim da sama ves (lejci) kaj mislim s tem, pac da nima odvecnih kg in da se rekreira in zdravo prehranjuje 😉

tudi vi solite pamet na ženskem čveku

glede postave pa: enkrat opazuj moške in ženske in si delaj statistiko, boš videl kdo nosi več obročev okrog sebe (ne pozdabi- noben moški ni rodil), kar je zelo velik faktor pri ženski postavi:

če hočeš sploh zanositi ne smeš biti presuha

če hočeš donositi moraš jesti (ne prekomerno, ampak npr. jaz sem manj jedla kot pred nosečnostjo, ker hrane nisem prenesla, pa se mi vseeno vse nalepilo na telo)

fašeš lahko strije, če si nagnjen k temu, pa se lahko obrneš na glavo s krememi

če hočeš dojiti – moraš bogato in zdravo jesti, da je potem tudi mleko bolj hranljivo

in teorija, če dojiš hujšaš nikakor ne drži (vsaj pri meni ni)

če dojiš – imaš povešene prsi , (joj kako rada bi imela take kot pred porodom in tako postavo kot pred porodom, čeprav sem shujšala, postava ni več ista), itd, itd, itd………………………………………………………..

najmanj dve leti po porodu se ti kosti in vse ostalo spravlja na prvotno mesto, ko to dosežeš je že čas za drugega otroka in spet vse jovo na novo

moški pa v tem času lepo pivce za živce in debele balone pred sabo, brez zob, neurejeni,…………………………………………………………………….

lp

EJ!!TRAMVAJ!!!
Nekako se ne moreš odločiti na čigavi strani bi bil, kaj???

HEHEHEHEHE!!
Si razočaran, ker tvoja rasa klati prav takšne traparije kot moja???

pa kaj, če je povedal? saj pa je res, meni, ki sem ženska, se tudi pri ženskah ne zdi v redu vse, kar je napisal, pa še kaj bi se našlo..

Če povsod puščajo svoje umazane vložke – vsaj zavile bi jih lahko v papir.

Če poskušajo izkoristiti svoje ženske “čare” tam k ni treba.

Pretirano našminkane in napudrane.

Če se ukvarjajo ves čas z modo in kozmetiko.

Če vidijo na moškem predvsem denarnico.

No, pa kosmate in debele. In smrdeče.

S tem si naštel skoraj vse. Da nisi ti mogoče homo usmerjen?

Kaj moremo! Nismo mi krivi!

Prejšnji odgovor je namenjen “prijateljici”, samo noče lepo podpisat, ampak postavi odgovor na zadnje mesto. Čudno.

Meni se pa pri ženskah bjbolj gnusi če smrdi po crknjenih ribah.

pri zenskah se mi nabolj gnusi… kaj ze?
gnusi se mi, ko mi z vilico praska po krozniku ali kozici , da tako skomina

Ženske so najčudovitejša bitja. MOški tudi.

Največje GRAVŽE so alkoholičarke, tud bivse, aja bivših ni!

Smrdijo kot prazen sod piva, OGABNO

p, Alojzius

Meni se pri 55.ih še ne gnusijo. Vsaj tiste ne, s katerimi imam sam opravka.
Pri katerih letih se pa ta zadeva pojavi, da se bom na to pravočasno pripravil?

Da hodijo na “moški forum”!

EEEEEEEEEEEJ GONZO!!!

Zakaj pa ti stalno prebiraš ženskega, aaaaaa?
Pa nč ne laži, da ga ne!!! Ma Primož vse zabeleženo!!!!

meni, da hočejo samo denar, pa še na kalamare te potem ne povavbijo….

Aha , kar me pa res odvrne sje umazanija pod rdeče pobarvanimi nohti, to res, brrrr

aja, pa še tiste , ki ne požrejo sperme..ma sej je to del mene..pa še dobra je, preizkušeno!! Ker pijem dosti ananasovega sokca!!!

BABE SO GNUSNE ŽABE!!!

ŽENSKE SO SAMO ZA SEX, DA DELAJO IN NOSIJO DENAR NAM MOŠKIM.

LP

Vojak, ha, ha, ha, ….

lp

Vojak, tole je blo pa mal grdo…a ne??
Men so zenske zelo vsec, samo pac (tako kot mi) imajo kake napake, ki nas motijo in o tem razpravljamo tukaj 😉
SomeOne

meni se najbolj gnus,ko mi punca uzame lonček za ispiranje ust z ustno vodico in v njem opravi urinski test za ugotavljanje nosečnosti. nato pa ga pusti na umivalniku kot da ni nič.
si misliš ko si zjutraj pereš zobe……….

p.s. pa še negativen test

Jaz sem veliko spraševala moške kaj jih moti na ženskah in sem vedno dobila drugačne odgovore kot sem pričakovala.
Recimo mene osebno (kljub temu da sem ženska) odbijejo grdi nohti na nogah, moj pa jih niti opazi ne.
Zato Some One vsa čast, da jih opaziš, pomeni, da imaš okus, marsikdo gleda čisto druge stvari ampak meni se ta zdi zelo pomembna in tudi sama veliko dam na to da so urejeni poleti in pozimi.
Pač ena stvar vendar bi še lahko naštevala pa ne bom, kar seveda velja tudi za moške lastnosti.

Lep dan

Hja glede nohtov je takole…
Ce ima zenska urejene nohte (sploh na nogah, pozimi) potem pomeni, da si vzame cas za sebe in da je urejena, kar pa meni zelo veliko pomeni…
PAPA
SomeOne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close