Mravlje!!
Ne pomnem kdaj sem jih imela toliko v stanovanju. Povsod so; po stenah, računalniku, kuhinji, dnevni…. Sicer imam vedno čisto in ne najdejo kaj dosti za jesti pa vendar SO!!!!
Ima katera kak nasvet kako naj se jih rešim? Biokil sem probala, pa ga moram vedno nanovo špricat ko operem in se mi ne da.
Skratka hočem čudež!
Čudeža ni. Mravljice so si pač pri tebi našle pot. Saj ne iščejo hrane, selijo se. In če jim eno “cesto” z nečim namažeš, bojo verjetno našle drugo.
Poišči, od kod prihajajo. Verjetno iz kakega kota ali kake špranje pri oknu. Tam not nekaj našpricaj. Najbolj sicer pomaga kaki Raid, Pips ali podobno, za silo je pa dovolj dober tudi WD40 ali deodorant v spreju.
Za vedno se boš rešila mravelj, če boš kupila v semenarni vabo za mravlje.To je takšen mali zelen obroček, v katerem je hrana(vmes pomešan strup), ki mravljam diši in ga začnejo nosit v svoje mravljišče,tako umrejo ličinke in mravljišče se uniči.Imela boš sicer polno mrtvih mravelj po stanovanju, a boljše to enkrat počistiti kot pa to nadlogo imeti skozi.Poskusi!
jest ti pa povem, da se jih za vedno ne boš znebila nikoli…
mi jih tud nikol nismo imeli letos pa nas “napadajo”! največ jih imamo v kopalnici…to kar lezejo in lezejo…
mi smo po vseh kotih naštimali te zelene škatlce, k je notr strup, pa tam k smo vidl, da tud prihajajo notr smo posuli s pecilnim praškom…in deluje…full mal jih je pršlo ven, če pa že so so pa poginle pol gor na tistmu prašku….
drugače deluje tudi vinski kis, pa cimet…preizkušeno! sam za vedno pa bl težko izginejo…k nam so prišle po 1 mescu spet nazaj!
tko da se moraš kr mal privadit na to, da te bojo obiskovale:)
upam da boš imela dovolj potrpljenja z njimi, mi ga kar imamo:)
čim manj mravljemotečih dni ti želim
Forum je zaprt za komentiranje.