Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek logest = celulit ???

logest = celulit ???

ze vsaj pol leta jemljem Logest tabletke in zadnje case opazam,da se mi pojavlja celulit,ki ga prej SPLOH nisem imela.Zdaj ga imam ze nad koleni,na sprednji strani stegen in vsepovsod – pa ne pretiravam,prej sem bila popolnoma brez.Prehranjujem se enako (vegetarijanka),gibam se veliko,spijem veliko vode – vse naj bi bilo ok.Ali je mozno da se tak ucinek tabletk pokaze sele tako pozno – po 6 mesecih?
Ali ima se kdo take izkusnje?

Imam cisto enake izkusnje..! Na zalost je tako.. 🙁

KAAAAAAAAAAJ?

Sama jemljem logest že kakšno leto ali dve, pa imam isto celulita kot ga je blo prej – malo ampak vseeno. Ja ženske nekaj je treba krivit ne?

katuka,

jaz ga prej nisem imela niti grama ker se z necim ukvarjam in je izgled skozi na oceh! Tko da je bila tvoja izjava cisto neupravicena.

Sophie2,koliko casa pa jemljes?

Pač, stranski učinki… Na nekatere žel močno vplivajo. Tudi jaz sem ga po trimesečnem jemanju Diane 35 ful pridobila, pa ga prej nisem imela skoraj nič (enako se ves čas ukvarjam s športi). Zdaj sem prenehala in je stanje mnogo boljše.

jaz sem prej jemala Cilest,pa sem imela tako mocne glavobole,da sem prenehala.Upala sem,da bo pri Logest drugace,pa se mi je izboljsalo stanje glede glavobolov,na – pa sem dobila celulit.Samo kako je to mozno pri nizkodoznih hormonih???

Če si nagnjena k njegovemu nastanku, ti bo nastal po uporabi vsakih kontracepcijskih zabletk. Svoje naredita dednost in hormoni. Po nosečnosti pa še toliko bolj.

Nič vzpodbudnega in novega torej.

Good luck v borbi z njim,

Vongola

Oj.

Sem veliko spraševala naokoli v zvezi s tem pa so mi vsi rekli, da KT in celulit nimajo veze.
he he
5 mesecev jih ne jemljem več in tudi celulita skoraj nimam več, prehrana in šport pa sta bila vedno enaka.
Torej v mojem primeru sem imela zaradi KT celulit!

popolnoma enako, prej zelo malo zdaj kar veliko, pa še zredila sem se za 6 kg v pol leta!!!

Ne vem, če bi bili kateri tableti boljši!

Ali morda katera pozna Trinovum, sem slišala da so super in nekaj posebnega, vsak teden jemlješ drugačne tablete!

jaz bom najbrž spet zamenjala tabletke.Ni druge.

Kako se obnesejo Trivonium?

Moje izkušnje z Logestom je negativna. Pridobitev na kg-jih. Žal to kar pravijo da so KT neškodljive ni čisto res.

tablete vsaka prenaša po svoje; enim se negativni učinki pojavijo takoj, enim sploh ne. jaz sem 6 let jemala trinovum: nobenih problemov, ne kilogramov, ne celulita, ne depresije, glavobolov… potem sem jemala diane 35 – groza: v dveh mesecih na kupe celulita po celih nogah + strije na stegnih. mislim, da tablet ne bom več jemala.

jst-enako!jemljem logest od oktobra lani, in sem se zredila za cca.5kg dobila celulit,ki ga kljub kremam,športu,vodi ne morem stran spravit!
Poleg tega sem bila kake 5 mesecev tolk depresivna,ampak to stanje se počasi izboljšuje…kaj mi predlagate?Če jih bom nehala jemati,bom vedno v strahu,da bo kaj narobe

Anabella čist enako je kot pri meni. 🙁

jah,u bistvu sem se kar sprijaznila s tem….al je boljš da tvegaš pri 19-tih otroka,al je boljš imet mal celulita

zanimivo..
pri meni pa zdaleč od tega.. v bistvu sem v tem letu odkar ga jemljem shujšala (logest). kar se celulita tiče, sem ga imela ž v 8razredu, ne glede na to,da sem bila aktivna športnica.. dednost in tega ne spremenim.
celulita imam kvečjemu manj trenutno….

očitno na vsakega vplivajo drugače….

anabella kaj pa če bi zamenjala tabletke?

Jaz grem danes menjati logest za trinovum. Tinovum sem jemnala že pred leti, ne spomnim se kakih posebnih težav. Logest: celulit, kile, depresija, pomanjkanje energije, pomanjkanje libida, utrujenost, razdraženost. Mogoče tudi kaj leta dajo zraven, bom pa poskusila.

Pri Trinovum imaš vsak teden zato različne tabletke, ker te vsebujejo različno dozo hormonov. Prvi teden najmanj, tretji največ. Za razliko od Logest, ki ima skos enako dozo.

LpMarusa

A mi lahko poveste več o Trinovium? Kako je to mišljeno različno dozo hormonov? Zakaj pa je to dobro? In se dobro obrenesejo?

Demie, meni je ginekolog povedal takole. Pri Logestu imaš skos isto dozo hormonov, čeprav kao telo prvi teden rabi malo, drugi malo več, tretji pa največ. In logest vse tri tedne pokriva z isto dozo. Pri Trinovum pa je količina hormonov prirejena potrebam telesa: prvi teden malo, drugi več, tretji največ.
Zakaj naj bi bilo to dobro? Za vse ne vem točno, vem pa, da mi je ginekolog rekel, da mi znajo ti odvečni hormoni od Logesta malo zatirati željo po spolnosti in da bi bilo mogoče fajn iti na Trinovum, da se ne ustvarja presežka.

So pa različni tabletki narejeni iz različnih hormonov, sestavin. Vsekakor je meni logest zaradi zgoraj navedenih težav odsvetoval.

Katuka.. res.. cisto nevmesna!

Kara, Logest jemljem ze skoraj 3 leta in celulit se mi je pojavil cca 6 mesecev zatem. Moram reci, da sem sportno aktivna ze iz otroskih let in nikoli nisem imela problem s tem. Je pa res, da je mnogo odvisno od dednosti… Mogoce bi dobila celulit le kasneje.. Trenutno imam 19 let in se strinjam z anabello, da rajsi tako, kot pa ze froca pri teh letih…

jaz bi tudi probala s Trinovum, sem mislila da so to novi tableti, pa vidim, da so že dolgo. Jaz imam tudi težave s povečanjem teže, celulitom, pomanjkanjem libida…

aha libido je tud ena taka stvar,ki je mal upadla:(na žalost in meni gre ravno to najbolj na živce!

Jaz se že dobre štiri leta jemljem Diane 35 in nimam nobenih stranskih učinkov. Ampak res nobenih – nobenega povečanega apetita, kile so iste, celulita ni nič več kljub temu, da nič ne športam, meni je super.

danes sem bila pri ginekologinji in sem zamenjala tabletke.Namreč,Diane35 sem jemala že pred dvema letoma pa sem jih ful dobro prenašala,tko da sem nazaj na te prešla.Niso mi delale nič celulita,ok sem se počutla – tako da bom zdaj začela s temi.

Pišuka! Kar kap me je, ko tole berem! Jest, buča, se pa čudim sama sebi in se sprašujem zakaj sem kar naenkrat (po 4 mesecih jemanja logesta) postala totalno celulitična, raztresena za crknit, totalno brez libida, pa še čedalje več oblek me tišči!!! Sedaj jih jemljem že skoraj dve leti…. Sem mislila, da sem dobila celulit zaradi poroda, pa da sem raztresena in brez želje po intimi zaradi hormonov in preutrujenosti pri dojenčku…. No in potrpežljivo čakam, da bo minilo – pa še ni! Moj dojenček je star že dve leti in pol! Pa še vedno enaka situacija…. Še pomislila nisem, da bi to lahko bile tablete! Moj presvetli ginekolog (dr. Merlo) mi je namreč po porodu priporočil Logest in suvereno razložil, da kako so pa te tablete čisto neškodljive, da nimajo absolutno nobenih stranskih učinkov, ker so tako nizko hormonske, ipd… No, pa še verjemite “strokovnjakom”… To rundo še pojem do konca, potem pa neham!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close