Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pekoči spolni odnosi

pekoči spolni odnosi

Pozdravljene!

zanima me, če ima še katera podoben problem oz. kakšno rešitev..
Kar pogosto, ne pa vedno, me po spolnih odnosih, če mi mož tekočino izbrizga v nožnico, le ta zelo peče, to traja tud do 10 minut, tudi še potem, ko se grem umit.Včasih že med samim odnosom čutim, da me bo peklo, pa mu rečem, naj ne izbrizga vame. Zelo je zoprno in moteče in sploh ne vem, kaj naj naredim!? je možno, da si npr. preobčutljiv na kake sestavine sperme? Včasih mi to res pokvari vso veselje.
Hvala za resne odgovore.

Lahko je vzrok pikantna hrana…samo ugibam…

A? mislim, da s tem ne pretiravamo..

mene tudi včasih peče, ampak tudi če ne konča vame!!! včasih tudi peče še pol ure po sexu

Poskusita z kondomom, mogoče bo kaj bolje. Najboljše pa bo, če se pogovoriš s svojim ginekologom o svojem problemu.

Kadar ostane pekoč občutek v nožnici je ženska premalo vzburjena.

Podaljšajta predigro in se malce bolj ukvarjajta drug z drugim!

lp iza

Ja, se strinjam z Izo. Tudi pri meni se to dogaja, ko opraviva malo bolj na hitro! Zaradi sperme te pece, ker je noznica vzdrazena zaradi premalo lubrikacije, sperma pa ocitno se dodatno drazi sluznico…

Probaj uporabljati kaksne posenbe lubrikante, ki se jih kupi v lekarni ali kaksnem sex-shopu. Ce ne drugo, tudi slina je v redu!

Ojla, Kelly!

Iz izkušenj ti priporočam, da uporabljajta kondome. Jaz sem imela namreč iste probleme in tudi nisem imela več veselja do seksa…sem sam čakal, kdaj bo spet zapeklo. Zdaj pa je vse uredu.

…čim več užitkov vama želim…

Mene pa ravno s kondomi peče, ker mi ne ustreza lubrikant na njih. čudno se mi zdi, da Kelly peče, ko fant konča v njej. menim, da je to drugače, kot pa če te peče po odnosu, ker na primer nisi dovolj vlažna.

Sem jst zmeri zadost vlažna, včasih še preveč, da se moram kr obrisat.. tko da ni v tem problem in res ne vem, v čem je, ker to se ne dogaja pri vsakem odnosu, ampak kr pogosto pa in res ne vem, kaj naj..rada bi, da bi bil tudi on zadovoljen, kar sigurno je bolj, če mu vame pride, kot pa če sitnarim, naj konča zunaj..

problem reši tako, da naj ti svrši na joške, v usta…. to je dosti bolj erotično!! vsaj nama

Hmmm, meni najprej pride na misel, da bi to lahko bile tudi kakšne glivice. Lahko so tiste, ki se pač včasih malce preveč namnožijo in povzročajo težave.

Ja, no saj to prakticirava..Men je to bolj všeč, ziher. vsaj ne razmišljam , da me bo spet peklo, čeprav drugače zelo uživam..

kaj pa ginekolog? si mu že opisala problem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close