Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vaše mame?

vaše mame?

Že vnaprej se vam vsem opravičujem, ker vdiram na vaš forum…

Zanima pa me, kako so vaši starši, predvsem mame sprejele vaša dekleta.
Kako je bilo, ko ste jih pripeljali domov? Po kakem času in koliko ste bili stari?

Namreč, z mojim dragim (28 let) imava kar precejšnje borbe, saj njegovi nočejo nič slišati o meni; skupaj sva že par let, sem čisto povprečna, s službo, brez otrok, brez kartoteke..

Je bil kdo v podobni situaciji in če, kako se je razpletlo?

Pozdrav!

Snaha*

S fantom se vprašajta, ali sta skupaj zarad staršev, ali zaradi vaju samih?

Če je odgovor slednji, potem ignorirajta starše in pojdita živeti na svoje.

Če fantu ni za to, potem je najbolje, da ga pustiš, ker ni resen (mamin sinko).

emmm jaz sem imela podoben poblem.Moja tašča od bivšega fanta je bila res neznosna.Vtikovala se je v vse, nobene punce ni marala, niti mene, niti katere druge.Svojega sina je hotela imeta za sebe.Na začetku mi je bilo res vseeno, ker pa je najina zveza postajala resnejša, pa me je to začelo motit.Na koncu sma šla po 3 letih narazen, ampak ni bila njegova mama glavni razlog, ampak so še bli drugi problemi.Je pa res, da mi nebi bilo všeč, ker me ni marala.Po eni strani mi je res fajn da sem se znebila take glupe tašče.Sedaj imam druega fanta in sedanja tašča je res super.Fajn se zastopima in res nimam problemov.

Veliko sreče ti želim:)

Mama je vedno na prvem mestu, dokler je živa. Upam, da ni potrebno govoriti zakaj, kajti ona me je spravila na svet.
Potem pa žena s katero si deliva dobro in slabo.
Šele pol je pa kakšna ljubica… :)))

Sinko kaj pisariš traparije tukaj po forumu? Ti nisem rekla da pejt poribat pod in preštihat njivo? Prekleta lenoba nemarna! Glih tak si kot tvoj fotr, dobr samo za lenarit in oslarije kvasit!

Mama, jaz sem že preoral in preštihal svoj “vrtiček” in tudi že posejal svoje seme… tko kot moj fotr pred 30 leti…

P.s. Nikar se ne pritožuj čez mojga fotra, si ga ti zbrala, ne jaz 🙂

Kako primitivno in nezrelo razmisljanje. Upam, da se salis.

Tistemu peskovniku ti praviš vrtiček? Ti bom jest dala vrtiček z valjarjem po glav ti smrkovc nesposobn za nič! Zgin štihat njivo pa pod poribat, pa gate si oper ker ti že smrdijo. Tvojmu fotru so tud zmer smrdele ko je bil tak len prasec kot ti.

Ja mama, fotr je ogledalo tebe, takšn je kot ti skrbiš zanjga!
A za gnojenje in zalivanje tvojga vrtička je bil pa dobr, a? Takrat se pa nis n´č pritoževala, a?

Ej mulc še eno tako mi pisneš pa te tak po gobcu kresnem da se ti bodo vse zvezde pokazale! Štihat zgin sm rekla! Pa gate oprat, da ne bodo sosedov otroc okol govoril kako smrdiš.

A s ga na skrivaj spet cuknla!?

Kako pa govoriš o svoji mami? Saj veš da ga še nikol nisem pila. Sem bla zmer pridna pa poštena. Ne pa tko kot ti mulc ko nisi dobr za nič, tako kot tvoj fotr. Tolk je bil da me je netegnil pol je bil pa samo še za ležat dobr.

Zdej pa zgin že spat jutr maš šolo.

Mama, jaz ne grem v šolo jutr, sej tud fotr ni hodu…jaz grem raj k sosedovi Micki k ma velke zize.

:))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close