Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek višina

višina

koliko je razlike v višini (v cm) med vami in vašim partnerjem/fantom?

20 cm

10 cm, če jaz nimam visokih pet…

čeprav so mi nekako bolj všeč višji sva oba s partnerjem enake veliosti,170cm 🙂

Jaz sem 6 cm višja od njega.

on je za 15 cm višji

On je 12 cm višji od mene (jaz 172, on 184).

LP!

Aja

Moj je 15 cm višji!

20+. Padam na visoke tipe med 180 in 185 cm (tudi do 187).

JST SEM FUL VIŠJA , ZA 7-8 CM, MAM GA FUL RADA, SAM VEM, DA SE NAMA SMEJIJO, KO GREVA PO CESTI.

10 cm sem jaz manjša

nany:

zakaj bi se vama smejali? v teh cajtih pa res noben vec ne pogleda cudno, ce je bejba visja. celo carsko lahko zgleda, ce je poleg tipa visokorasla dolgonoga mackica na visokih petah! tut sama sem mela dolgo let precej manjsega tipa od sebe, pa nikoli nisem dobila obcutka, da bi se kdo smejal… no ja, ce je tebi neprijetno je cisto mozno, da si dobila tak obcutek, ampak verjemi, da to nikogar niti najmanj ne briga.

O HVALA ZA SPODBUDO, NO SEJ VEŠ PO SEDMIH LETIH SE VSEGA NAVADIŠ, MAŠ PA TUT PROV, DA RES DOBR ZGLEDA, KO SVA NA MORJU, PA SE MAL POSTAVCE VIDJO – JAZ IMAM 180 CM, ON PA 172.
ČEPRAV NI VEDNO PRIJETNO.

uh fajn, moje višine si:))) sicer pa že star zguljen pregovor pravi, da se v postli vse zravna 🙂

Jaz pa imam zadrzke pred manjsimi, se je ze veckrat zgodilo, da mi je bil kak tip ful vsec, pa sem se umaknila samo zato, ker je bil manjsi od mene oz. iste visine, kar pa je isto, ker obozujem visoke pete…imam 177cm.(brez pet)
Pa si ne morem kaj pomagat, ceprav pri drugih me pa to niti najmanj ne moti, ravno obratno, obcudujem punce, ki se ne ozirajo na to!
Lp

Jaz 180, on 191

Moj je 2 cm manjši od mene

jaz 168 ,on 185

jst 170 on 202 cm

Jaz 165,on 179.

on: 182 cm, jaz 172 cm (brez pet).

jaz 177,moj pa 189 cm.

jaz 172 cm, on 189 cm…tm okrog…uglavnm večjo od mene, tud če mam petke.)

Jaz 170 cm od 183 cm…..no pa za tiste punce ko so večje od fantov ne: pravijo da se v postelji vse zgliha:)

Jaz 173, on 198

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close