Umor ameriškega poslovneža!
Zdravo,
jaz še vedno nisem prišla k sebi. Po TV so prikazali ta grozljiv posnetek. V ušesih mi odmevajo kriki, … ne morem pozabit..
Ne vem, a je to etično, da takšne stvari kažejo po TV, ne morem si predstavljat njegove družine ob teh posnetkih…
Kam gre ta svet…, ne morem si ga izbit iz glave…
Brina
Zdravo,
jaz še vedno nisem prišel k sebi. Po TV so prikazali te grozljive posnetke. V ušesih mi odmevajo nemi kriki, … ne morem pozabit..
Ne vem, a je to etično, da takšne stvari kažejo po TV, ne morem si predstavljat njihovih družin ob teh posnetkih…
Kam gre ta svet…, ne morem si ga izbit iz glave…
Sith
PS: preizkusi svoje znanje tukaj:
a to kaj so delali z iračani te pa ne moti!!!!!!!!!!!!
a še nisi videla slik, pa to sploh še ni bilo vse. tako, da to je POSLEDICA tega, kar so delali “dobri” ameriški vojaki.
kaj te pa moti sedaj to? zakaj pa gledaš poročila pa dnevnik? brezveze. sj vsak dan prikažejo kako nasilje, koga ranjenega.
POTEM PA NE GLEDAT! samo kot vidiš, ljudje pač uživajo v tem, pa tuji nesreči.
sprašuješ kam gre ta svet?………….pa pomisliš, da umirajo tudi nedolžni ljudje, tudi otroci. to pa te najbrž ne gane, ker niso američani. in tudi otroci jokajo in kričijo. sam ne vidiš po tv zgleda.
če ne veš, se depresivnim ljudem odsvetuje gledanje dnevnika.
Mah tarantela,
jest ne vem zakaj vedno neko nadiranje in podobno. pa kaj komu hočem? Sem pač vidla ta posnetek in sem bla šokirana. Ja, tudi pri mučenju in izživljanju nad Iračani sem bla. pa nad mučenjem otrok… Logično… ampak to je bil zadnji šokantni dogodek.
Zares me je šokiralo. Ne vem od kod ti to, da sem depresivna. Nikoli nisem bila in ne vem od kje ta tvoja ugotovitev?
In zakaj je treba vedno nekaj pametovati, res je najboljš da se poberem iz tega foruma…
Brina
Tarantela, res ti ni treba napadati folka brez nepotreben!
Je pa res, da Iračani počnejo Američanom, kar so oni njim. Ne zdi se mi prav, da do napadli Irak in ga sedaj toliko že časa okupirajo..
Pač.. Bush… njegova administracija.. o tem res nimam besed..
Aja.. na internetu se da doboti še dosti hujše posnetke, kot je bil ta…
Forum je zaprt za komentiranje.