Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poklic in hobi

poklic in hobi

S kaksnim poklicem se ubadate in kaj radi pocnete v prostem casu?

poklic: lektorica, prosti čas: sprehodi, branje, rolanje, filmi, koncerti, srečanja s prijatelji.

poklic:farmacevtski tehnik; hobi~poklic:zobna asistentka; hobiji: rolanje, kolesarjenje, hoja, spanje, gledanje tv, kampiranje, skratka vse po malem

Trgovka, rada kolesarim, se igram z mojimi otroki, pišem pravljice in ljubezenske zgodbe…

Prevajalka in lektorica, hobi pa tek in branje, obiskovanje gledališča in kina

ekonomistka, zaposlena v svojem rač.servisu, v prostem času branje, razne ročne sprestnosti (izdelovanje čestitk, nakita, izdelkov iz das in fimo mase, aranžiranje daril, slikanje na steklo), včasih se tudi veliko pletla (mogoče bom spet, ko in če bom imela vnuke), rada sedem na kolo, rolam, kino, klepet s prijateljicami (v živo ali po telefonu), fizično delo zunaj (vrt, vinograd), sprehodi v gozd, nabiranje in sušenje rožic, zelišč…uh še bi se kaj našlo.

Poklic: turistični tehnik, gimnazijski maturant
Služba: računalničar (8ur), fotograf (vse ostalo)
Hobi: fotografija, glasba, iskanje princeske, izobraževanje, kolesarjenje

ravno koncujem visjo solo za gostinstvo tako da sem gostinka, v prostem casu pa jaham konje, kolesarim ter lenarim….

po poklicu novinarka, delam pa v marketingu kazinoja, organiziram zabavne večere (koncerte, predstave…), povezujem prireditve in delam kot PR.

hobiji: hm…. fitnes, druženje, ples, kitara, potem pa že zmanjka časa 🙂

NENA,

a bi se dal zment, za kako fotografiranje ambienta igralnice?

Zdaj sem še študentka (še tri izpite imam do konca faxa in diplomo), drugače pa imam ful dosti hobijev, samo ni časa za vse vedno: glasba, plesanje, branje knjig (vse, razen ljubezenskih romanov), fitnes, aerobika, trebušni ples, masaža (kdo mene ali jaz koga;-)), kino, gledališče, petje, žuranje s kolegicami, itd, itd, itd. Pa lizanje sladoleda je tud moj hobi:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close