Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Komaj ga čakam…

Komaj ga čakam…

da pride moj laver na dopust in da me spet odneeeseeeee :)) Njegova pisma so iz tedna v teden bolj vroča, mene pa že ornk mede.
Pa ve punce…ste že kej pomladne?

Čisto…se mi zdi da me kr trga ko posije sonce 🙂

Sangrija,

Upam da boš njegov obisk in vajino skupno omedlevanje ponovno spravila na naše ekrane…Ker se mi zdi, da nam s svojim opisom popestriš dan in spodbudiš tudi našo domišljijo da malo zaplavamo….
Obilo lepega bejba!!!!

Pa se polna luna je, tko da vas takrat se bolj trga. Juhu! Gremo na delo!

to sangrija!
:)))))

Bravoo:))
A je to tisti lepi seksi mladec – legionar?
Nooro:))) UŽIVAJ:)

Vauuuuu!!! Vesela sem zate 🙂 Veeeeelikooooo vročččččččih trenutkov!

Tokrat nobenega poročanja? pa tako sem se ga veselila…..:((((

Oj bejbe! Ni poročanja, ker ga še ni na dopust, hihihi. Še kakšen mesec bo trepa potrpet. Pa lep dan vsem.

juuuuuuuuuuupiiiiiiiii za pomlad! a ni to fajn, kok otoplitev zemlice vpliva za otoplitev in eksplozijo čustev!!!! moj pravi, da se gonimo :)))))))))

Obiloooooooooo užitkov ti želim:)

Toooo, Sangrija! Zgodbica s tvojim legionarjem je bila vrhunec tega foruma, edina zadeva (poleg Johanusa seveda, za katerega se bojim, da bo skočil vame, ko odpiram ribjo piksno), ki mi od tule ostaja v spominu.

Stiskam pesti, da bo vrooooče. Piši kako, kje, kolikokrat….Saj je res, da v teh dneh, ko travica dobiva fedrčke, moramo pospešeno poskrbeti zase (jaaaa, mal se gonimo, bo že držalo….), ampak take zadevice, kot je bila vajina, je tako sladko brati….

Uživaj, ženska!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close