Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj menite??

kaj menite??

Ali mislite da punce, ki se zelo poredko samozadovoljujejo (so torej bolj potrebne), lažje doživijo vrhunec s partnerjem?

dobra fora ja:)

ja, po moje ne. pa ne vem zakaj.

Zakaj bi to bila samo dobra fora?

Ne bi rekla, ker tista punca katera se bolj samozadovoljuje bolj pozna svoje telo, oziroma ve kaksen prijem je potreben da bo dozivela vrhunec. Tako lahko partnerju tudi da vedeti kako jo lahko zadovolji….

ne bi rekla. sicer pa je dejstvo, da je med seksom drugi orgazem vedno močnejši kot prvi, kar pomeni, da predhodni orgazem najverjetneje ne vpliva na moč drugega. ali pa, ampak v pozitivnem smislu, ga ojača. sicer pa se ne strinjam, da so punce, ki se več samozadovoljujejo potem manj pohotne. večkrat ko uživaš v teh slasteh, bolj si jih želiš! :)))

Mislim, da je ravno nasprotno. Strinjam se z Neno (če sem si prav zapomnila), da večkrat kot uživaš v teh čudovitih stvareh, bolj si jih želiš.

LP

Meni pa se zdi to še res.
Kajti če se nekaj časa (maksimalno teden) ne samozadovoljujem, me partner lažje zadovolji, ker sem bolj občutljiva na kakršnekoli dotike in ne samo na tistega “popolnega”.

Za moje pojme je samozadovoljevanje pomoč v sili, a ni večji užitek real thing??? Ne vem… je pa sigurno dosti odvisno od moči poželenja in hormonov pa seveda, če imaš na razpolago – pri roki prostovoljca za posteljne zadeve. Če je stiska prehuda pa tudi poštar prav pride, a ne:)

hm. mislim, da ni izhod v sili. zame moj redno poskrbi in mi nič ne manjka. vcasih pa si enostavno, ko te zagrabi pač privoščiš še samopostrežno varianto na hitro, brez čakanja na tisto urico, ko svojega ujameš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close