Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek a se prameni še nosijo in kakšni

a se prameni še nosijo in kakšni

Ojla!

Imam srednje dolge rjave lase (barvane, saj imam že sive” nitke”), rada bi pramene, pa se mi zdi so so že malo ven,ali pač npr. medeni. Vem pa, da so letos odtenki bolj rjavi , vendar vas prosim za kakšen namig.
Hvala vsem

jaz mam dvoje vrst pramen, medeninaste in še odštekane bakrene samo po vrhu in ne po celi glavi, letos se nosi tut fru fru, pejt h kakšnemu dobremu frizerju pa ti bo vse svetoval.

Sama se kar prepustim njihovim idejam in na koncu vedno dobro izpade.

uh…evo…jest mam frfru že deset let….zgleda da sem letos moderna….fajn :))

Prameni se ne delajo več samo v blond barvi – ti so mal aut – sploh na temnih laseh po celi glavi. Pramene se sedaj dela z tremi ali celo več barv, tako, da ti kar pejt k fruzerju in si daj delat pramene. Oni že vedo kako je treba. kar korajžno.

Urška

Prameni so se vedno moderni, zakaj ne, le ne vec tisti ki jih delajo z vecino hidrogena, se pravi cist beli, sedaj se delajo najvec uni z barvo , ki imajo malenkost hidrogena ali skoraj nic in izgled na tak pramen je kot natur las.
Delajo jih na folijo in to ponavadi v vec odtenkih, lepo je videt tako glavo, kot bi jo pobarvalo sonce, nc unicen las , pa vendar vse se sveti,
seveda ce to dela strokovnjak.

Prameni so bili vedno moderni tako, da brez skrbi:).Sama imam podaljšanje lase z 3 barvami pramen.Medeno blont, svetlo rjavo in čokoladno rjavo barvo.Do zdaj mi je vsak reko, da imam dobro barvo las.Tako, da vam svetujem. da si date delat malo pramen, da izbijete monotono enobarvno barvo.

LP

Ej, pa so vam prameni uničili lase oz. ali so lasje isto zdravi, kvalitetni …?

Meni so jih! Še dobro, da sem takrat imela krajše lase in sem jih s časom
postrigla. Problem je bil v tem blanširanju oz. beljenju las. To tako uniči lase kot ničesar drugega. Menda sedaj delajo pramene brez tega, tako da
ne škoduje več toliko.

Hvala, res ste prijazne. Upam da bom o.k, sicer pa imam v planu tudi fr fru, a me malo skrbi, zaradi bolj okroglega obraza, no to bom še videla, zdaj imam postrani prečo in stopničasto postrižene (na čelu se začne krajše potem vse daljše)

le teden želim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close