Upam, da kdo ne dela tega…
Da bi hujšal tako, da ful malo oziroma nič ne je. Včeraj sem se cel dan vozila z motorjem, pa ker sem tako obsedena s tem, nisem imela časa (kao) pojest kosila in sem pojedla sam eno banano, zajterk tak, da komaj preživiš, ker smo imeli prejšnji dan rojstni dan in sem pojedla tolk torte, da mi ej bilo še zjutraj slabo. Ker se mi vedno tako mudi… Sem si mislila, da bodo že kakšne trgovine odprte, pa bom sporti kaj pojedla, pol se mi pa ni ljubilo ustavit. Pri prijatelju sem potem spila enga Sharka, pa je bilo malo bolje. Ko sva se šla vozit, sem peljala njegov motor, pa je mislil, da se mi roke tresejo ker me je strah (haha). To ej bil prvi znak. Lačna nisem bila nič, itak, pol pozabiš na to (čeprav sem vedela, da telo rabi energijo, se mi še vedno ni dalo it jest… pol ure manj vožnje, dej nehi :)) Zvečer je bilo treba pa domov, mal prej me je mal glava začela bolet (od tega), ko sem se začela vozit me je pa začela bolet, tako kot že dolgo ne. In se mi je zdelo, kot da so mi možgani odpovedali, ker sem zgrešila pot, po kateri se peljem neštetokrat, in to tako, da sem hodila domov tri ure namesto 45 minut. Vmes sem se skoraj zaletela, povozila mačko, pa ene trikrat zgrešila pot, na konc mi sploh ni blo več nč jasno, kako sem lahko spet na istem mestu(??). Itak mi je hitro postalo jasno, da tako ne gre več naprej in da ogrožam sebe in druge, sem šla na bencinsko in sem si kupila čokolado (druga ni bilo tisti trenutek, ali pa mogoče se mi tudi ni ljubilo iskat, itak tist trenutek ni bilo važno…), pa poklicala sem domov, da se cela tresoča ne mroem več vozit, ker se mi že kr megli pred očmi. Po ene pol ure se mi je zdelo, da sem pripravljena pa sem šla, in je bilo vse v redu, glava me je pa še do danes zjutraj bolela.
Nauk zame in za vse druge, ne stradat, ker pol telo ne funkcionira normalno, pa še pol v najhujši lakoti posegaš ravno po tistem, kar je najbolj škodljivo za telo (to jih po mojem precej počne). V galvnem, res sem bila neumna, sam čakam še pridigo od mojega kolega… Aja, pa še ponoči je blo…
LP
Zdaj dobiš pa še mojo pridigo. Obnašala si se totalno neodgovorno, enako, kot pijanci. Na motorju si bila tempirana bomba in ko bi se zaletela v kakšen avto, bi bil spet avtomobilist (po mnenju ostalih motoristov) pacek, ker tako ali tako motoristi niso nikoli krivi, vedno jih samo avtomobilisti izsiljujejo.
Ne morem si kaj, da mi ne postane slabo zaradi neodgovornosti nekaterih mojih kolegov motoristov. In prav ti isti, ki norijo kot kreteni, se vozijo z neregistriranimi motorji, pred časom še brez veljavnega vozniškega dovoljenja (A do 350 – dve leti), so najbolj glasni, ko se zgodi prometna nesreča, v kateri je udeležen motorist. Prav ti isti, najbolj udrihajo čez udeleženega avtomobilista, tako da bi ga najraje nataknili na kol, češ, da je prav on in samo on odgovoren za nesrečo.
Ne misli, da si bila včeraj kaj drugačna, kot če bi bila totalno nalita z alkoholom. In če se zdaj posipaš s pepelom, da ti je žal, se ne trudi, ker ti ne verjamemo, kajti “pijanec se spreobrne šele, ko se v jamo zvrne”, enako pa je z egoistično neodgovornostjo.
In zakaj si me tako razbesnela? Ogrožala si sebe, O.K., to je tvoja odločitev, vendar si morda ogrožala tudi koga od mojih, ki so bili včeraj na cesti.
Sprejmem tvojo kritiko, ker maš čist prav. No moram ti še nekaj povedat, da sem se v bistvu izgubila nekje, kjer ni prometa, in kakor sem prišla v civilizacijo, sem poiskala bencinsko, kjer sm šla po to čokolado in sem klicala strica, ki je slučajno v tem kraju, če lahko pride po mene, ali pa da pridem peš tja, razložila sem mu situacijo in se mu opravičila, ker ga motim ob desetih zvečer. In je imel ene čudne izgovore, pol sem poklicala še očeta, ki je tudi tam, pa se ni javil, verjetno se je napil v kakem lokalu, no in pol mi ni preostalo drugega, kot da počakam in grem sama naprej, ker pač sredi noči nisem vedela, kaj naj drugega naredim.
Glede povzročanja nesreč med motoristi se pa žal ne strinjam s tabo… Po mojih izkušnjah kar veliko nesreč povzročijo drugi. Res, da eni motoristi vozijo prek svojih zmožnosti, vendar jaz tega ne počnem. To je bila izjemna situacija, nad katero sme se zamislila, zato sem pa odprla ta post in nikoli več ne bom tega naredila. Vozim čoperja, maksimalna hitrost je 140 km/h, ampak če sem se kdaj vozila na polno, je bilo to na ceti, ki je ravna, brez križišč in avtomobilov ni bilo (po letih vožnje pazim še tega ne počnem več, nameravam si sicer kupit cestni motor, ki ga pa msilim sprobavat na dirkališčih) . OK sem prekoračila za 50, sam je dejstvo, da če sem koga ogrožala sem sebe. V naselju se vedno vozim po omejitvah, pa tudi drugače. Sem pa zadnjič štela, koliko prekrškov so nardili drugi, ko sem se peljala od Velenja do Kranja, bil je precej gost promet. 6 izsiljevanj prednosti (kot da,če sem motorist, da nisem pomembna), 6 prehitevanj v škarje, en kreten se mi ej pa na križišču skor v rit zaletel, ap je bila rdeča luč (kao ker ma Mercedeza, zdej pa lahk vozi, kot mu paše). no, tako da v tem se ne strinjam s tabo, da so vedno krivi motoristi.
xtrm, res si faca, pa ne zaradi lakote in tresenja, ampak ker voziš motor. Meni se še vedno zdi, da ženske ne sodimo za balanco motorja. Jaz se vozim le kot sopotnica in uživam v vožnji, ženskih voznic pa ne vidim prav veliko, kvečjemu tujke. No, če te kje vidim, ti pomaham.
Kar se tiče lakote in tresenja pa nismo vsi enaki. Vse je v glavi. Jaz komot zdržim brez hrane cel dan, če tako hočem ali tako nanese. Vsak ve zase, in ti prav gotovo ne smeš tega ponavljati.
Srečno vožnjo ti želim
Zakaj sem kruta? Si prebrala, da je morda prav takrat ogrožala nekoga od mojih (morda tudi tvojih), ki se je morda peljal po isti cesti.
Ali bi ti tako mislila tudi o nekom, ki bi napisal, da je bil nalit kot kanta, tako, da sploh ni mogel stati, pa se je vseeno vsedel za volan, sedaj pa se je opravičil in upa, da tega nihče ne dela?!
Tu ne gre za to, kateri pevec je nekomu všeč ali kdo koga vara, pač pa za človeška življenja, zato mislim, da napadanje ni odveč.
DZ, če si se tko znesla nad xtrm, pa pejt na cesto, odpri mal učke, pa se ves dan znašaj nad vsemi divjaki, počasnelami (ki so krivi še za več nesreč), pijanci (če je xtrm sladkor padel in je TO TUDI SPOZNALA IN VIDLA, DA NI PRAV), pa tudi policaji, ki z radarji lovijo na najbolj bedastih predelih mesta, okrog šol in vrtcev jih pa itak nikol ni. Pa napadaj. Če boš s tem kaj dosegla. Mislim, da ne.
Bojle je podpirat nekoga, ki javno pove kakšno napako je naredil, (pa sej je bla na nekih precej stran od “civilizacije”, kot sem razumela), pa celo opozori druge na to, kaj lahko pomeni, če ti pade cukr?!!!!!
Ah, pa sej nima smisla. Kaj je ljudje, v vas, da ste tkoooo zlo napeti????
Forum je zaprt za komentiranje.