ajda
poznava se že 4 leta, na začetku zaljubljena kot najstnika, a že na samem začetku mu ni bilo do spolnosti.češ preboleva staro vezo, kjer ga je punca varala. nikoli o tem najinem problemu ni hotel govoriti, kadar sem se mu približala, me je odrinil ali se obrnil na drugo stran…bila sva na morju, potovanju, dva zaljubljena človeka, pa se je zvečer zleknil v postelju, mi zaželel lahko noč in zaspal….minila so tri leta vztrajanja, mene pa je želja po intimnosti z njim minila, postal mi je odbojen, prizadetost uin zamera sta prevelika, strasti, ki sem jo dolgo gojila, da ne zamre, je nazadnje le umrla….zdaj si želi resne zveze z intimo, zveze do konca življenja. pravi, da ga privlačim inse želi ljubiti z mano, jaz pa: daj ne seri in se obrnem na drugo stran ter zaspim….
Ne vem kaj hočeš povedati, da mu vračaš njegovo ignoranco, gre mogoče za maščevanje? Ali je sploh mogoče, da vztrajaš v zvezi brez spolnosti tri leta, ali nas samo vlečeš za nos? Brez seksa pač ni zveze. Res ne vem, zakaj ga nisi dala na čevelj pred dvemi leti in enajstimi meseci, obema bi naredila velikansko uslugo.
Hmmm, pa te kar razumem. In ni to maščevanje…kot pravi Sith.
Tista strast, ki jo čutiš v bližini ljubljenega moškega, on pa leži kot klada…tisti občutek, da si neprivlačna, da v njemu ne uspeš vzbuditi želje po seksu…vedno znova in znova…
Potem pa se tudi strast ne zbuja več. Nekaj v tebi umre.
Me pa zanima, zakaj…zakaj se vendar ne dobijo skupaj taki pari, ki bi se ujeli v želji po telesni ljubezni. Zakaj mora vedno nekdo jamrati? Moški, ki bi si želei bolj pogosto, so skupaj z žensko, ki jo vedno boli glava…ženske, ki nosijo v sebi ogenj strasti, si najdejo moškega, ki…ahhhhh….
Vprašanje za moške: Ali stres in napeta službena situacija res tako zelo vplivata na to? Ali ne morete vsaj malo pozabiti na probleme in se prepustiti čudovitim občutkom? Je to tako zelo težko? Prooosimmm…povejte, dragi moški….
“Ali stres in napeta službena situacija res tako zelo vplivata na to?”
Pravzaprav res, predvsem pa utrujenost. Če nastopi to, potem je lahko v resnici tako. Vendar je seks še najmanjša stvar na katero vplivajo dolgotrajna utrujenost, stres in napetost, zato je pametno vsake toliko izpreči konje in pozabiti na probleme ter se sprostiti. Ni vredno.
Uhhh…Niko, hvala za odgovor…čeprav…
Povej to njemu :))
Da se je dobro odklopiti, namreč!
Praviš potem, da je možno, da je vse skupaj “le” zaradi stresa? In ni to, da je v igri kakšna druga, ali pa da se me je naveličal? Saj v bistvu vem, da je tako, ampak sem vseeno žalostna. Ker v sebi kar goriiiimmmm…on pa noče ognja gasiti :))
moj ima zelo stresno službo in to niti najmanj ne vpliva na seks….je pa res, da kadar pride zelo zelo sesut domov moram uporabit več energije, da se odklopi….ampak mi ni težko in mi vedno uspe…..tako da…..mene ne bo nihče prepričal, da je stres in služba kriva, da se ti ne da seksat….mislim, da bi morali izhajat iz tega, da seks odpravlja stres in sprošča….če seveda med dvema vse štima….
Jaz stres, kolikor ga sploh imam, kvečjemu zmanjšujem s seksom. Po dobrem seksu mi dol visi za celi svet. Prav tako kot ti, sem tisti, ki bi več, pa na drugi strani ni tolikšne potrebe in interesa. To razliko v potrebah občasno doživljam tudi v tem smislu, da sem partnerki spolno neprivlačen, in moram priznati da me to (samo občasno, ko kriza srednjih let pokaže svoje zobe) prizadane.
mislim, da se ne rabiš čutit krive…mogoče je tud tak tip, da mu seks ne pomeni toliko….nama pomeni ogromno (seveda vključujoč tudi muckanje in vse kar spada zraven)…..jaz že čez dan, če začutim, da ima težak dan poskrbim s kakšnimi sms-i za to, da se mu prikrade kakšen nasmešek in da, ko se za trenutek odtrga od vsega, lahko dobi metuljčke….ko pa pride domov pa čisto različno…včasih greva na sprehod po kosilu (čeprav se mu včasih ne da, pa ga kar “zvlečem”)…seveda se občasno obnašava kot dva otroka…od tega, da se loviva, si pihava regratove lučke….(najina starost med 30 in 40)…..ampak to naju sprošča….se nareživa….kino je tudi ena od variant….tam se ga da presenetit na več načinov…..včasi je pa že to dovolj, da se stisne k meni…..mi da glavo na prsi in ga potem božam, pa božam…..in se čisto umiri……da ne omenjam še kakšnih drugih stvari….treba je pač uporabit domišljijo….
povedala si točno to, kar čutim sama. strast je umrla, zavrnitev je bilo preveč..nanj sploh ne gledam več kot na moškega in ko mi po tolkih letih pravi, da bi se rad ljubil z mano, se mi zdi smešno-ja, pa še kaj,kdo naj ti pa verjame..samo zato, da bi rešil nastalo situacijo pa, hvala lepa. ostajava prijatelja, še vedno prizadeta z ene in druge strani…a žal, spolnost mora bit, telesni dotik mora bit..če je še tako popoln, če sva 90% kompatibilna, čeprav bi imela čudovito družino, greva narazen…ni bilo intime, čas pa ne vpraša…
Draga Ajda!
Mogoče je pa on na fante usmerjen, tebe pa ima za krinko! Čudno je namreč, da mu v treh letih ni bilo prav nič do spolnosti, ne s tabo, ne s kako drugo? veliko je takih tičev, ki se skrivajo pod krinko…
Nima smisla vztrajat, nehaj to ničevo vezo, v kateri ni čustev in topline, ki sigurno spadajo k sexu v resni vezi!
Forum je zaprt za komentiranje.