Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rojstni dnevi in torte

rojstni dnevi in torte

Pozdravljene ženske,
Kje vi naročate torte za posebne priložnosti kot so roj. dan, poroka, obhajilo…? V slaščičarnah, pri kakšni znanki?Ste zadovoljne, vam je všeč?
Oče praznuje 50 let pa smo si želeli prav posebej naročiti torto, ker drugače vedno torto naredi mami po svojih najboljših močeh.
Kolikšna pa je kej cena (recimo za 30 kosov)?Kaj priporočate?

Lp, Kaja

jaz sem predlani naročila torto pri slaščičarni Mihalek(nasproti stare cerkve,oz.zraven Casa del Papa).Full dobra torta,z Baileys kremo,mandlji in ne vem čim še vse.Ne spomnim se točno koliko kosov je bilo(30 ravno ne) stala je pa 8.000sit, a se je splačalo ker je bila res odlična.Meni drugače ni bolj nagravžnih tort kot so tiste suhe,z nekimi putrastimi namazi…in ta definitivno ni bila taka 🙂

Pri nas je tako da torto vedno spečem sama, ker to rada delam in mi še kar nekak rata. Ne vem iz kod si ampak vem da imajo v zmajčkovem butikou ful dobre torte sam tud cena je ful “dobra” pred dvema letoma je dala kolegica za torto muce (samje bila res kot bi muca spala) mislim da 13.000 SIT.

dobre torte majo tut v slaščičarni in restavraciji Kresnica v Kosezah, če si seveda iz Lj.

drugač majo pa zame najboljše torte v Zvezdi, sam so se lani izkazal za zelo neprijazne ko smo pri njih naročili torto + verjetno ti ne bojo delali kakšnih posebnih oblik za otroke, če pa hočeš navadno torto so pa kar se tiče okusa res zakon

Ja, jst sem poročno torto tud v Zvezdi, je bila zeloooo dobra!

meni so pa dobre torte iz trubadurja, ampak menda so res nad vsemi pri Mihaleku, ampak je še nisem probala.

Ali pa Ula v Černučah, Viki Trnovo

Kaj pa v MB kje so dobre torte?Na primer za otroke?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close