Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rabimo pomoč

Rabimo pomoč

Smo društvo, ki bi rado organiziralo nekakšno srečanje oz. klepet z eno od znanih, uspešnih in zanimivih Slovenk.
Ker se nekako ne moremo domisliti, katera bi bila dovol zanimiva vas prosim za predloge.

LP J

najbrž boš moral še povedat, s čim se društvo ukvarja…..bo potem lažje

Bila sem na seminarju Ane Nuše Kneževič – zelo zanimiva oseba.

Z animiranjem brezposelnih oseb, pomoč pri iskanju zaposlitev, kmečke žene, podjetnice, ma svašta delamo,..

Alja Brglez – meni je ona zanimiva in uspešna.

Alja Brglez? NE!!!

Če ste že iščete uspešno, zgovorno in predvsem človeško damo, izberite Marto Kos 🙂 Iz osebnih izkušenj vam povem, da je to ena izmed najbolj odprtih ljudi, kar jih poznam 🙂

Prevajalka Radojka Vrančič, izvrstna prevajalka, topel človek, velika dama.

A mora bit ženska? Benka Pulko… sam menda se ful nosi…

Ženska, ki jo jaz v SLO najbolj cenim je Alja Brglez. Ker je poslovno uspešna, izobražena, razgledana, urejena, ima vizijo prihodnosti in v vsem kar dela, da maximum od sebe…
Predvsem pa je zelo razumevajoča in ima razvit čut za socialno šibke. Je enostavno človek, ki se lahko enako pogovarja s predsednikom države, kot z otrokom ali staro mamco na trgu. Take ljudi jaz pač cenim. V letu 2002 je bila izbrana za World Leader for Tomorow, edina iz SLO.

Po moje je zanimiva kakšna ženska, ki ni medijsko odmevna kot npr. Slovenske leta, je pa enkratna npr. Zmaga Kumer. Bila sem na srečanju, kjer je bila povabljena na pogovor kot gost. Bilo je dlično!

Če bo tema brezposelnost – definitvno Ana Nuša Kneževič. Sama sem bila na njenem seminarju – službeno. In moram priznati, da nam je dala kar nekaj koristnih nasvetov, sploh v zvezi z razgovori. Njeni nasveti so mi prišli še kako prav, ko sem službo kasneje iskala sama.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close