OPRSJE
Imam en problem, s katerim se obremenjujem z dneva v dan. Moje oprsje. Stara sem 22 let in imam občutek da imam preveliko oprsje. Številko nederčka imam 75 C .Ali je to normalno?Počutim se zelo nelagodno in vidim da se vsak spotakne vanje, kajti sicer imam super postavo.
Kaj naj naredim?
Se da to na kaksen način izboljsati, mislim, da bi shujsala v oprsje!
Mogoče nederčki za optično zmanjsevanje!Nevem.
Ali pa da se enostavno neham obremenjevati s tem – to je tezko sem ze veckrat probala.
Hvala za vasa mnenja!
obupana
Nehaj se s tem obremenjevati in bodi ponosna na svoje oprsje. Če se ne moreš navaditi na poglede, se oblači tako, da oprsja ne poudarjaš.
Shujševalna kura, ki bi zmanjšala samo en del telesa, ne obstaja. Prej telovadba, pa še ta nebi pripomogla k zmanjšanju prsi.
Kako je življenje trapasto. Ene se obremenjujejo s premajhnimi prsmi in bi jih rade povečale, druge zmanjšale, ……… .
Punca, a tebi se zdi že 75C nenormalno?:) Hm…potem nas pa veliko nenormalnih hodi okoli. Nehaj se obremenjevati s tem. Nedrčka za optično zmanjševanje ne potrebuješ. Veliko pa je odvisno od obleke. Nekatere majice prsi poudarijo, druge jih optično zmanjšajo. Npr. V izrez jih zmanjša. Poskusi na ta način. Predvsem pa bodi samozavestna……ker res ni razloga za sekiranje.
kaj pa naj jaz rečem, ker imam 75 F? Dajo se dobiti modrčki za pomanjšanje (npr. v Nami v Lj. imajo), če se ti zdi, da ga rabiš. Jaz bi bila srečna, če bi imela C košarico. Če se počutiš ok, je čisto ok.
Mojega moža npr. moj obseg ne moti (mu je všeč), mene pa, ker me boli hrbtenica, ker sem zgoraj drugačnih mer kot spodaj in težko najdem take velike majčke oz. bluze, ki so hkrati seksi krojene (ne pa za ene stare mame kot žakelj). Ampak z dobro obleko se da marsikaj naredit.
tinka,
ni vse vizuelno!!! Če si si dobro prebrala Irenin** post, si lahko ugotovila, kakšne težave lahko nastopijo, ki pa si jih ti verjetno ne želiš. In ne verjamem, da je Irena glede tega lahko res srečna.
Večina vidi velike prsi le kot spolni objekt, le seksualno stran. Z zdravstvenega stališča pa zna to biti zelooo neprijetna reč. Pa tudi z estetskega.Si predstavljaš kakšno je stanje potem ko s tako velkimi prsmi rodiš in potem še dojiš??? Verjetno ne! In če bi si, si nebi tega verjetno želela. Bodi srečna s svojo 75B!! Da imajo majhne prsi lahko rečejo le tiste ženske, ki imajo samo bradavični kolobar in nič tkiva…Think a little!!
Pik’ca
Jst mam 85 C pred dvema nosečnostima in štirim letom dojenja sem imela 80 B. Pa se mi ne zdi da imam velike prsi, pa tudi debela nisem(170/59). Meni se zdi da imaš normalno velike prsi, res pa je da je veliko odvisno od vsega opstalega torej koliko si velika in težka. Pa ne se sekriat, ker nismo nikoli zadovoljne s tem kar imamo. Moram pa reči da sem v času ko sem dojila (torej od začetka) ko so bile prsi velike mi je včasih bilo kar malce všeč če me je kateri pogledal. Glede povešenja, o katerem je ena govorila. Vse je odvisno od strukture kože. Jst nisem dobila nobene strije(pa se nisem pretirano mazala) pa tudi prsi se mi niso ne vem kako povesile. Malo že niso pa do popka. Tak da je vseeno kako velike so prsi, lahko so majhne pa se bodo zelo povesile.
vau, kakšno olajšanje (kako človek vedno misli, da je sam). Moj fant je nor na moje, pa imam 75D – za manjše velikosti še dobiš lepe nedrčke in t.i. minimizerje, kaj pa potem? drage moje “večje” – kapo dol! zame je c košarica tista idealna. po drugi strani pa imajo vsake oči svojega malarja – poišči dobre strani v tem, bodi ponosna, uživaj v pozornosti! pogumno! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.