Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prebarvana oblačila

Prebarvana oblačila

Zgodilo se je… Zraven belega spodnjega perila (vključno s tančicami, čipkami,…) so se pomotoma znašle mini črne tangice in spodnje perilo je sedaj sivo.:-((( Je kakršna koli možnost, da vsaj približno spravim to na belo? Kakršna koli ideja? Karkoli mi boste svetovale, bom takoj pograbila, ker je prav posebno perilo in ga moram spravit iz te barve.
Prosim ne mi rečt, da se nič več ne da:-((

Nikoli se mi ni že to zgodilo.. probaj z verikino.. bo ;o)

Ne z varekino, ker ti bo uničila blago. Sama sem to naredila pred časom in po treh pranjih po varekini so v blagu nastale luknjice.Poskusi s kakšnim manj agresivnim belilom ( poglej v trgovinah ).

Lp,P

Sem kupila eno belilo pa ni ravno veliko šlo dol. Kolikokrat pa je treba oprat, da gre dol, če sploh gre dol?

Ne vem, če bo pomagalo, ampak jaz sem z namakanjem v raztopini praška Vanish Oxi Action (pripravila po navodilih in namakalo malo dlje) spravila iz belih lanenih hlač frizersko barvo (za rdeče pigmentiranje)…

Brez posledic so hlače znova uporabne…

Meni se je enkrat zgodilo nekaj zelo podobnega. Sem poskušala tudi z Vanish Oxi Action pa ni dosti pomagalo.
Potem sem našla v DM-u posebno razbarvilo za razbarvanje pobarvanega perila (ime sem pozabila). Daš ga v pralni stroj in vse skupaj opereš. Rezultat: snežna belina. Je pa res, da sem dala tega praška precej več, kot je pisalo v navodilih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close