Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Podočnjaki

Podočnjaki

Lep pozdrav!

Imam še eno težavico (ki ni edina..)- moj izgld močno kalijo podočnjaki.

Imam jih že od rojstva (mogoče ne ravno od takrat, ampak na vseh slikah iz vrtca imam podočnjake).Dobro spim, se dobro prehranjujem,televizije ne gledam pogosto (0-1 ura na dan), , za računalnikom sem 1,5-2 uri dnevno, primerno se gibam..

Zanima me, zakaj ti podočnjaki ne izginejo in katere kreme mi priporočate ali kakšne maskare ali kaj druga? Prosim pomagajte!

Tudi jaz imam enak problem, zato jih zakrivam s korektorjem, uporabljam pa še Vichyjevo kremo proti podočnjakom in se mi je zdelo, da je bilo izboljšanje po enem tednu, žal pa sem takrat tudi prenehala z mazanjem, bom mogla spet začet.
Lp

Na podočnjake se da jajčni beljak , kot maska in vidno uplahnejo, tako da niso izraziti.
Nastajajo pa zaradi slabega delovanja ledvične funkcije in bi bilo potrebno pozdraviti ledvice, pa podočnjaki izginejo.
pa srečno

Z ledvično funkcijo vse moje družine po očetovi strani je vse v redu, pa imamo vsi po vrsti podočnjake vse od ranega otroštva naprej – z beljakom in kremami ali brez njih … Žal. Zdaj se tolažim, da so jih imeli tudi Simone Signoiret, pa Sartre, Churchill … No, to je bolj slaba tolažba, pa vendar.

Ja s podočnjaki – če so to temni kolobarji ne moreš dosti naredit, še posebej, če so dedni. Lahko jih le prekriješ s kakim barvnim korektorjem, ki naj bo čimbolj mehke teksture, da se lepo razmaže in ti ne izsuši kože. Če je v barvi kože, potem ne rabiš pudra čez.
Obstajajo pa tudi kreme za okrog oči, ki ti izboljšajo mikrocirkulacijo na predelu oči, te pa pomagajo zlasti če imaš mešičke (zatekle).

Irena

Vichy, Cooling decongesting hydrogel meni je pomagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close