Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj vas pri moskih (fantih) najbolj moti?

Kaj vas pri moskih (fantih) najbolj moti?

Zanima me… tko… s prve roke…
Pac napiste svoje izkusnje in pa kako bi to lahko moski odpravil??
THNX!
SomeOne

Zahrbtnost in preračunljivost! Samozagledanost

Da imajo možgane včasih le v hlačah.

V prvi vrsti prepotentnost za volanom in vsesplošno prepričanje, da so na cesti zakon! Pa prepotentnost nasploh! Nato pa še: vsespološno prepričanje v svoj prav, macho izpadi, soljenje pameti drugim, čredni nagon, mamini sinčki še krepko po 25. letu…..

Večina svoje napake težko odpravlja, ker jim njihov EGO tega ne dovoljuje :-)))) Predvsem zato, ker ponavadi ne mislijo s tapravo “glavo”……

vongola

Predvem to, da niso zadosti moški in da ne znajo ali nočejo poslušati.
Najbolj moteči pa so definitivno alkoholiki!!!!!!!!!

Zdaj je to odvisno od vsakega moškega posebej. Na splošno me moti to, da če si nekomu pač vizualno všeč, da se dere primitivno za tabo ali pa npr., da se kakšni stari pohotneži očitno slinijo po tebi. Pa to, da si npr. z nekom friend, pol pa dobi punco, pa te skensla. Da če greš z nekom na pijačo, da to ne pomeni, da si želiš z njim kaj več in da mu ženska zaradi tega ne bo dala.:)

Pri fotru me najbolj moti to, da ne zna potlačit svojega moškega ega. Npr. če bo pri čem izgubil ali pa če mu bom jaz nekaj trdila, kar vem, da imam prav, pa on ne bo vedel, se hitro začuti na tak ali drugačen način, da mu ego trpi sto na uro. včasih pač popizdi zaradi tega.

Pri mojem fantu pa me moti ta njegova trma. Ko mu pri nečem hočem dobro, pa povedat kako se meni zdi, da bi bilo boljše, pa se mu ne da nič dopovedat. Jaz mu pač še vseeno povem kaj mislim, on pa bo pol tako naredil kak bo mislil. če je trmast, bo pač sam ugotovil, da sem imela prav. Pa bo mogoče naslednjič celo razmislil o tem, da bi bilo treba kdaj tudi moje predloge poslušat oz. jih vsaj vzet v obzir kot eno izmed možnosti.

Nasplošno pa lahko rečem:moški, z vami je težko, brez vas pa še težje oz. sploh ne gre:))).

Vongola, tisto o moškem egu in prepogosti napačni uporabi “manjše glave” si pa lepo napisala. Ja tudi meni grejo na živce odrasli moški, ki se vztajno držijo mamine kikle ali pa se doma obnašajo kot v hotelu…Pa seveda nezmožnost sklepanja kompromisov, nepotrpežljivost…, moj recimo svoje umazano perilo kopiči in razporeja po nekem samo njemu jasnem sistemu in potem preden gre v službo ugotovi, da nima nič za obleči??? Ah, ne da se mi naštevati vseh teh malenkosti, ki me več niti toliko ne motijo…moški so zame kot začimba brez katere bi bilo življenje neukusno:)

hmmm
a samo to al ka?
ja sej pol pa nismo tako slabi, kor se govori ukol…
SomeOne

Prepotentnost, nerazgledanost in egoizem.

aja pa črni nohti

Kod nekadilko me motijo fantje kadilci.
Ko se poljubljaš, je tako, kod da bi lizal dimnik. Fuuuuujjjjj!

kurec, ki je večji od 24 cm

Hja… ali pa vas pac sprejmemo taksne kot ste….(okey no… moram priznat, da sem jaz tud pricakovala kaksne konkretnejse odgovore… malo ze zaradi mascevanja ;))) )
Pac, sment 🙂 Morda pa se boste moski le naucili, da vas pac mamo zenske rade (z vsemi vasimi dobrimi in slabimi lastnostmi) in si zelimo isto od vas… upam, da to niso le sanje! 🙂

kar se tice navad:
da si praska mozole pred mano
da si “trebi zobe” z zobotrebcom tudi ce ima roke pred sabo
narocis tortico pa ti jo potem on skor poje grr neolikan predvsem

mislm to je ogabno drgac v ostalo varanje pa to pa se ne bom spuscala pa o nekarakternih moskih rajs ne:)

Glede na vse zgoraj povedano se mi vsiljuje sklep, da sem pravzaprav ženska …

Uf… Alkohol, cigareti, prepotentnost (redki), egoizem… No, pa to so lastnosti, ki me motijo tudi pri ženskah. Potem pa še to, kot je napisala iza, da niso dovolj moški, da niso dost ambiciozni… Od vsega tega sem pripravljena spregledat kake cigarete, če je vse drugo OK, pa še tist na eno učko…

mene pa najbolj moti smrčanje in potenje in še šlatanje mednožja kot da ni nobenega poleg

moti me, da se loti nekega dela, pa ostane nedokončana simfonija…in dokler čisto ne popenim se ne zgane ali pa malo prestavi kakšno žičko, da bi bil mir…

da je obseden z delom tako, da hodi spat v najbolj nenormalnih urah…

da je izbirčen pri hrani,

da rad preskoči umivanje zob,

da mu je vseeno kaj zjutraj nameče nase, samo, da ga ne zebe…

če zbolim, mi je v tako pomoč, da najraje leži ob meni…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close