Pozna katera dobrega dermatologa-kirurga
Lepo prosim , ce katera pozna res dobrega dermatologa-kirurga, se pravi ki pogleda kožo, v mojem primeru gre to za znamenje in tudi izreze , zasije, estetsko zelo lepo. Ne da je potem strasna brazgotina kot sem enkrat to ze dozivela, je bil krasen dermatolog a kot kirurg ena nula-groza.
Naj bo iz Ljubljane, prosim napisite kje ga lahko kontaktiram ali jo, lahko je tudi zenskega spola, meni bi to bilo se lepse.Hvala.
p.s. Ampak naj bo res dober, ker ga potrebujem tudi za otroka.
Prvo pojdi na pregled k dermatolgu.. potem pa pojdi h kaksnemu plasitcnemu kirugu.. kot je zdlagla nia!!
Jaz sem sla k nekemu zelo dobrem dermatologu in nato k dr. Leskovsku na operacijo!
Ko sem se pogovarjala z dr. Leskovskom, da bi rada, da se mi vidi cim manj brazgotino, je rekel, da je zelo odvisno od tipa koze in ne samo od kirurga.
Sara,
nia in paperina imata prav! Meni je dr.Leskovšek na KC pred mesecem opravil abdominoplastiko, kjer je bil potreben rez kar dolg, vendar se že danes vidi, da je delo opravil zelo dober strokovnjak, ki je povrhu vsega še estet,ker je mesto reza tako skrito, da bo minimalno vidna brazgotina. Veliko pa je odvisno tudi od vrste kože in pa tvoje pridnosti kako boš po določenm času brazgotino oskrbovala (mazala z mazili in masirala).
Lp in sončen dan ti želim!
Forum je zaprt za komentiranje.