Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ve mislite

Kaj ve mislite

Imam frendico, ki hodi k šlogarcam oz. baje je ena full dobra in se je vse kar je povedala že uresničilo.

Kakšne izkušnje imate ve, oz. ali lahko takim stvarem sploh verjamem.
Kadar mi razlaga mi gre kar na smeh, ona pa vsa resna.

lp

Tud moja mami hodi k eni slogarci in kar ji je rekla se je uresnicilo. Jaz ne vem – mene je takih stvari dobesedno strah in sploh ne hodim – ravno zaradi tega, ker se je mami vse uresnicilo.

Ena izmed stvari je bila tudi ta, da ji je slogarca rekla, da bo dokaj kmalu vdova – glede na svoja leta in res pri 49. letih postala vdova. Skratka ziva groza. Odvisno je tud od šlogarce – ene so totalno zanic ene so boljse. Kaj pa vem?

Urška

Hm, šloganje.

Vsakdo lahko nekaj napove, če se zgodi ali ne, je pa 50/50 možnosti, kajti obstajata le dve možnosti: DA ali NE.

Matematika 🙂

Hm… raj ne, kot ja… čeprav jih enkaj poznam, pa i mekatere stvari prav povedo (zastonj seveda), sam jaz nočem tega poslušat…

Jaz verjamem le sama u sebe.Nimam pa nic proti ljudem, ki verjamejo u vse to.Da se jim marsikaj res uresnici je pri meni normalna razlaga le ta, da psiha nasa je kot robot, uboga nas u vsem.Prepricaj se, da si bolana, da se slabo pocutis in slej ko prej se bos, kaj zelim povedat, slogarca rece to in ono in potem tak clovek premleva samo se to in kako se mu potem marsikaj ne uresnici, tu mislim na stvari, ki so odvisni od njega samega.Da pa nekdo res umre kot je napovedala, pa je mogoce zgolj slucaj, ali pa res obstajajo ljudje , ki jim je dano vse to videti.Ampak, kot sem rekla , se jaz v to ne poglabljam, skoda se mi zdi mojga casa, kajti nihce ne bo upravljal z mojimi mislimi ali mano, kot jaz sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close