Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sexi rokometaš

Sexi rokometaš

Ali kdo pozna Sexi rokometaša, baje je bolj vaški, Gregorja Rota, iz Škofljice???

ne

ja

Nikoli slišala, pa se kao spoznam na šport. Se bom pa pozanimala kdo je oz. če je res sexi… Hi, hi…

ne, poznam pa lepega vugrinca…

Pa si res tako trdno prepričana, da ga poznaš, ali si samo domišljaš in želiš, da bi ga???
No, če ga res poznaš, potem boš tudi vedela, kdo je njegov najboljši prijatelj in še iz rojstnega kraja! Pa bomo potem videli, če ga res!! Lahkozapišeš samo inicialke – bo dovolj….

Ne si ne domišljam, ga poznam, na žalost ne vem kdo je njegov najboljši prijatelj, vem pa kaj drugega, naprimer, da se pripravlja na poroko, kakšno obleko bo imel, koliko jih bo na dekliščini in fantovščini, ki jo bosta pripravil z Nuško skupj, pa še kaj.

Kaj veš pa ti kaj lepega o njem????

::)))

O poroki in podrobnostih pišejo že vsi rumeni časopisi, tako da nisi povedala nič novega:-))

Če ne veš, kako je ime njegovemu najboljšemu prijatelju – rojaku, potem ga pa res ne poznaš – ker sta z njim zelo pogosto “na zvezi” in ga pogosto tudi omeni. Sorry…

halo,

jest ga tud poznam, ker sem iz Skofljice, ampak meni se ne zdi nic posebnega. Kaj te pa zanima?

lp

Dejdej kolikor vem ima Gregor veliko prijateljev, še več prijateljic, s katerimi zelo pogosto kontaktira.

Na žalost mi njegovega imena še nikoli ni omenil, zato očitno le ni tako pomenben, pogoto pa omenja svojega brata in nečakinje, zato ta prijateljček???

Lako pa povem, da nisem iz Škofljice, tako da nevem kaj govorijo vaške čenče
:))

Tole mu bom moral pa pokazati :-))))

MAter se bomo nasmejal :-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

En big mess je to zdaj vse skupi!

Tulipanček,
Moj post je bil namenjen Ulala in posledično na Vugrinca in na NJEGOVEGA najboljšega prijatelja….

SE OPRAVIČUJEM!!!!! Accepted??

Tako da – Primož – nič se ne boste smejali!!! :-)))

Dej dej

zakaj se ne bi smejali?

Zato ker se bo poročil?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož,

Kopiram:
Moj post je bil namenjen Ulala in posledično na Vugrinca in na NJEGOVEGA najboljšega prijatelja….

….in nima zveze z Rotom…….

Suh’ga pa sončn’ga !!!

nasvet za Ulala: Vugrinčev rojstni kraj NI Ptuj

Pa dej, nej že da ena telefonsko, da ga pokličem, pa greva na zmenek (na slepo) :)))

nasvet za dejdej: hvali se s svojimi prijatelji in – get a life!

U don’t get a point do ya??

TIsti, ki se hvalijo tu, da kot alternativo poznajo pa drugega (v tem primeru rokometaša), ki pa v končni fazi sploh ni Gregor Rot, kot sprašuje avtorica prvega maila, si zaslužijo malo kontre – pa čeprav na tak način…..

Zato pa je keč tega, da ČE GA ŽE POZNA, naj zadevo tako ali drugače argumentira….Ker veliko ljudi šizofrenično trdi, kako so prijatelji nekoga, kako nekoga poznajo, v resnici si pa samo domišljajo….

Got it???

S kakšnimi stvarmi se eni ubadate… mislim, dejdej, dej no dej! pejt mal ven na sonček, boš vidla, da bodo vsi negativni občutki takoj izginili! pa bodi vesela deklica, ne pa zagrenjenka, ki se razburja povsod, kjer se le da. pa tud ljudi se ne sme kar tako vsepovprek žalit… Lep pozdrav od Joli!

Joli,

te citiram:…zagrenjenka, ki se razburja vsepovsod, kjer se le da, pa tudi ljudi se ne sme kar tako vsepovprek žalit….. konec citata.

Hmmm.. kolikor je meni znano, sodelujem SAMO v tem postu, se sploh razburjam in samo utemeljujem, kar sem zapisala. Ti je šla morda v nos izjava o šizofreničnosti? Draga Joli, ozri se no malo okoli sebe……

In BTW – kdo sedaj koga tukaj žali s svojim pisanjem???

Glede sončka pa – mislim, da ga na dan lahko več užijem, kot ti, ki pišeš take nasvete!

Nononono

dovolj bo babe, niti pod razno ni nekomu do tega, da bi rekel, se opravičujem, ja jaz sem zabluzil, ni bilo tako mišljeno, še enkrat opravičilo vsem, bodimo srečni in ob tem dežju, užijmo kaj sončka.

PA tako malo je treba, vendar če vi ne znate, bom jaz naredil to z enim klikom.

Rota bom pa poklical in mu rekel, kako je zaželjen, pravzaprav Nušo, da bo vedela, kako priljubljenega moža bo imela 🙂

Zdej pa dost.

primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close