Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali se strinjate

Ali se strinjate

da tako smrdljivega, ogabnega, neunmega primerka kot je JAO ne najdeš kar tako?

kar tako res ne! se morš pa prav zares potrudit! je bl muzejski primerek kot kaj drugega

pazte, je zaščitna vrsta, se nkol ne ve kdaj nas bojo lovil k se zdej na revčka spravlamo

Kako gre že tisti rek: “Naj prvi vrže kamen tisti, ki je sam brez greha.”

Hmmm… neumni ogabni in smrdljivi primerek? ..
Se strinjam… to bitje si ne zasluzi, da bi zivelo in bi ga morali utopiti ob rojstvu. Le zakaj morajo obstajati ljudje, ki vnasajo v cvek taksne misli, kot jih on, morda nekatere celo niso iskrene??
In koncno, smrdi tako, da ga voham (tudi preko racunalnika, morda iz drugega konca Slovenije..) ze na dalec… ogaben je, da se ga vsi izogubajo (ceprav sploh ne vem, ali je prijetna, ljubeca oseba, ki zeli cveke le malo poziviti ali zeli morda s svojim pesimizmom morda narisati nasmeh na obrazu koga, ki poste bere… )
In ja, tudi neumnost je mozno zaslediti v postih… vprasanje je le, ali res v njegovih.

Svetujem ti, draga mnozica, da razmislis, preden napises kaj takega… ves, ker se tu in tam najde kaksen osebek, ki zna druge osebe oceniti ze po par postih… Prav zanima me, kaj bi si mislil o tvojem…

Ta tema mi je v čast. Da nekdo pokloni nekomu takšno temo pomeni, da ta človek vedno razmišlja o omenjeni osebi (tokrat o meni), ta v njem ob tolikšnem razmišljanju povzroča vznemirjenje in posledično pisanje tega, kar je že napisanega tukaj.

Ne bi bilo treba, ampak hvala za to pozornost. Ob taki praznosti vam moram jaz pomeniti novi koncept polnosti. Podobno kot pri ljudeh, ki verujejo v Boga. Tudi Biblija se ni začela tako lepo pisati kot jo lahko beremo danes. Začetki so vedno trdi in ta tema je temu dokaz.

Sedaj pa k nasvetom. Množica, če kronično smrdiš, se tuširaj po vsakem obroku. Če ti primanjkuje fuka, si žal izgubljena.

Se mi zdi, da bolj o sebi govoriš…

Ne, ampak o tebi.

Eh, glih tkole ni treba enga okarakterizirat. Je pa dejstvo, da jao vsaki reče, če ni obr posexana, kaj več očitno ne spravi skupaj. Aja, pa da si grda, ti tud pove.

Ne, to povem samo tebi.

Okarakterizirat….
nova beseda?

SE STRINJAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pametnejši odneha…

…je rekel neumnež.

Jao je en osebek, ki je najbolj aktiven okrog polne lune, hehehe…prej se je imenoval Jack, (pa še kako…) in je “strašil” po ženskem forumu… Sicer je pa en revček, kar bo lepo razvidno iz njegovega odgovora.
Čakamo

zdej ce smrdi… nevem…
Je pa sigurno da njegovo pocetje in pisanje na tem forumu samo kaze na njegov IQ, ki pa sigurno ni vezji od st. njegove noge 😉
SomeOne

Jao, Jao, Jao, Jao, kako mene glava boli? Ali mogoče kdo ve, koliko je ta Jao star??? Men se ne zdi, da bi bila to odrasla oseba???

Strinjam seeeeeeeeeee!
Mlad in neumen, zna biti ali pa je samo njegova glava ostala na nivoju kakšnega triletnika.
Tečen osebek je tale Jao!

Someone, ni vsak tako čuden kot ti. Nikar si ne laskaj.

Maša transvestit, kaj se še vedno motaš okoli mene?

O,jao, moraš pa biti težka faca, da se tolk piše o tebi. Pa da dekleta tolk diskutirajo okrog tvoje osebe.
Pa si res tko razburljiv, da se tolk piše o tebi.
Očitno, glede na poste.

Pa še enega lubčka od mene.
Čao

Okoli tebe? Raje umrem in sem ti že enkrat povedala da je Maša brez tiča (kaj je res ta info. preveč za tvoje glupe možgane…..tumbec zapomni si: Maša NIMA tiča, ponovi: nima ga in naj ti ostane v glavi), brez smrdljivega tiča takšnega kot ga imaš ti, pujs neumen in umazan!!

looooooool;)))

emmm…pozabila sem dodati da se popolnoma strnjam z to temo:)

Si pozabilo vzeti tablete, transvestit Maša?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close