Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek JOHANČKU

JOHANČKU

sicer sem šele pred kratkim naletela na tole internetno stran in njen forum. preberem tisto kar me zanima, nekatere stvari so kar ˝poučne˝. opažam, da se nekateri (zelo) redni obiskovalci precej dobro poznajo med seboj. bi pa predlagala velecenjenemu JOHANUSU, da se ne oglaša oz. ne deli nasvetov, kadar je zelo očitno, da o zadevi nima pojma, ker ni niti tako duhovit niti tako pameten kot se mu dozdeva. naj dokaže svoje kemijsko znanje v svoji stroki, izrazito ženske pogovore pa naj pusti pri miru, da se bodo ˝babe˝v miru zmenile med sabo. dont´talk always when you fell like talking….očitno preveč časa v službi, premalo priložnosti za strokovno in osebno samodokazovanje, zato pa sprosti svoje potlačeno in zatajeno modrovanje na forumu, ki spada pod STYLING…hm, hm, včasih bi bilo res bolje, da bi se ˝dedci˝ več ukvarjali s pleskanjem ograj pred hišo kot trepalnic. tako mislimo tudi tiste (naravoslovno izobražene) ženske, ki so jim moški prijatelji tako v službi kot doma 🙂

pozdravček vsem, ki berete za zabavo in si pomagate z odgovori…saj to je verjetno smisel takšnih forumov…tistim, ki pa še niso kliknili dlje od tega foruma pa predlagam forum ˝Tjavendan˝ ali ˝Forum, brez posebne veze˝- tudi na med.over. predvsem priporočam priklonjenemu johančku (pa to ni bila ljubkovalnica :))….

pa pa mačke!

Misl’m.. Kwa ?

Da se upa kokoška oglasit ko se sprehajam po kokošnjaku, to je pa že višek, ja too much, ja kwa si upa tale, dregnit v moj zbildan ego.

Jest “tanaja” s’m grozn užaljen, ja kako si mogla prestopit rubikon…….A veš, da se igraš z ognjem……., te bo Primoz po nagi ritki, boš vidla !!!!

:o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hej, mačka, ko bi ti vedela vse, kaj so tele mackice že vse pocele z mano. Nekatere so me zrezale v pasuj, druge bi iz mene naredile solato, pašteto etc…A sem jaz izzival al babe ????

Pol pa enkrat eden pride, k ma već pesjanskega………..In zacne kokice gospodinjstva učit……… . . .JA MADONA, KRVOOOSKRUNSTVOO !!!!

:O)))))))))))))))))))))))))))))))

Tanaja jest mam tebe zlo rad in bi ti zaupal tole, da se v temle kokošnjaku odlično pocutim, in da mi je koža popolnoma prav. In me drugi kurniki ne zanimajo, razen če stopim na obisk. :-))))))))))))

Bolj me boš argumentirano psovala bolj bom užival. Večje neumnosti in budalaštine boste pisale, bolj vam bom trobil o kemiji in fiziki, elektroniki in se o čem.

Nikoli se pa ne oglasim tam, kjer menim, da bi lahko katero prizadel, ali ji kako drugače škodoval, ali pa je tema preveč resna ! Mal okol poglej, mjaauuu.

V globokem priklonu, ti draga “tanaja”, poljubljam snezno belo ročico,

JOHANUS

Ja, tejle babi si pa dal pelina pit….saj je tako prav kaj pa izziva !

Johanus

ti, johan si pa mal sumljiv… glede na to, da si star čez 50 let, pa da uporabljaš “W” recimo v besedi kwa. kakor vem, je to ena nova fora najstnikov, od kje pa ti veš za to???? ti kar piši na tak način, te ni lahko pogruntati… že nekaj časa opazujem tele kikse, ki jih očitno nobena še ni in vedno bolj se zapletaš in razkrivaš…

Glej Š, iz tvojega pisanja ni razvidno, a si ona, on ali ono. Kdo se zdaj skriva.

Lahko ti pa zaupam, da tukaj na nasen posestvu varimo mladostni napitek. Ta napitek te pa prestavi za kakšno desetletje ali dva nazaj!

Zato pa smo t’ko poskocni, ja ti si pa ze za staro šaro, boš moralo priti k nam na pomlajevalno kuro!!!

:o))))))))))))))))))))))

V priklonu,

JOHANUS

no, dej nehi se hvalit, ker en k..c briga tvoje posestvo. pa ne rabim pomlajevalne kure, ker imam enkrat manj let kot ti.

Ej Johanus, ti si zakon!!!!!

Tudi tebi v priklonu, metuljka

Lupčka na lička, drago Š.

priklon…

Metuljčica, nama je jasno ! Dobra volja je najbolja, nasmeh in prijaznost sta zastonj.

PA ŠE FAJN JE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Metuljčica, v globokem priklonu ti poljubljam roko,

JOHANUS

Jao.Jao.Jao.

No, ko se tkole, drug drugmu priklanjate in prevračate kozolce bi dejala da je potrebna velika pazljivost da se vam vretenca ne “obnucajo”.

Dejte bit resn no !!

Tinqa pozabila si,da se nekateri mečemo tudi po trepalnicah,če je treba.
En LP vsem skupaj!

kako že? osel menja dlako, nravi nikoli…kikiriki, kjer osel leži tam dlako pusti…na kupu gnoja petelinček, briše se v svoj slinček…kokic ne skrbi, vsaka ve, da bolšga petelina loh dobi…baba ve, da petelinček, ki v togoti se mu trese grebenček, kokic ne jaha dolgo…kokice prebrisane pomigajo z ritko, petelinček revček se zvali in na kupu gnoja spet briše se v svoj slinček…
čao moje kokice!

Berem ful, govorim zelo malo. A nismo (-te) rekli(e), de na take poste ne odgovarjamo (-te), al ze vsi spijo (-te)

Pomoje je pa tale Johanus kot “tazadn makaron v kastrol” in še zakompleksan povrhu , kar kaže njegovo pisanje in njegovi globoki prikloni. Za kozlat ! Sploh ne vem od kje se je vzel na ženski čvek.
Bi ga kar iz gat stresla !!!

Sangrija, ti bom pa jaz povedala, od kod se je vzel Janez na ženski čvek. Ene malo nazaj… če pogledaš po temah… se je odvijala burna debata okrog nekega Johana. In če tiste neumnosti malo preletiš, ni čudno, da je nekomu prišlo na misel, da si bo tu malo norca delal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close