dekliščina
Lahko se greste različne igre
1. Vsedite se za mizo. Nekdo naj že prej v jabolko napika bucike, pazite, da druge to ne vidijo. Jabolko si nato podajajte pod mizo, da se ga ne vidi. Po koncu ugibajte kaj je to bilo. Vmes bodo pa tako in tako že padali komentarji in vpitje (vreščanje) “navdušenih” babnic.
2. Napihujte kondome, katera ga napihne več in ne poči, zmagovalka ga lahko odnese domov.
lp
Lahko tudi:
– za bodočo nevesto pripravite navadno majico, nanjo napišete “samska še … dni” (kolikor pač še manjka do usodnega da) in naj gre po lokalu v katerem boste in naj zbere na majici podpise moških (tudi kuhinja ipd.)
– zavežete ji oči, ji daste v roko voščenke (čimbolj tope) in naj nariše svojega najdražjega
– zavežete ji oči in na krožnike pripravite razne dišave in naj ugiba kaj je to (vmes naj bo tudi poper in moka)
– brez njene vednosti se dobite z njenim fantom, zastavite mu nekaj vprašanj, potem pa še njej in boste videle kako enako (različno) bosta odgovarjala (koliko časa sta bila skupaj, ko sta se prvič ljubila; kje; kakšen položaj je njemu najbolj všeč; kdaj planirata naraščaj, …bolj so pikantna bolje je)
V glavnem pa se fajn imejte. Pri nas je striptizer vso zadevo naredil še bolj pestro.
me smo bodoči nevesti naredile lento (napis je stvar vaše domišljije), z leno je mogla ves večer okoli skakat. lahko ji po prostoru skrijete razna hecna darilca, ki jih mora iskat. varianta je tudi, da ji posnamete videokaseto z vašimi govori, željami, mogoče utrinki in spomini… solzice zagarantirane 🙂
– kozarec z moškim (dobi se v vsakem shopu s spominki), ki mora biti skoz vlažen, da je slečen
– v kakšni privat pekarni se dobijo zanimivo velike zadevice (kruh v obliki …), nevesta pa mora potem dokazati na njem, da zna natakniti kondom
– v shopu s spominki se dobijo posebni kozarci (ali tudi vrči) s posebnim nastavkom, iz katerega je potrebno potem piti
– iz krompirja je potrebno izrezati portret ženina
– v primerno skledo vsujete kakšno dkg moke, notri pa skrite kakšen zlat spominek na ta večer (lahko je to npr. obsek za verižico z začetnico ženina, ali datumom dekliščine – v glavnem v meji zmožnosti, namenjeno kot darilo nevesti), ona pa mora potem s pihanjem (brez rok) priti do darila. -> ZELO BELO, zelo smešno, vendar pozor to počnite samo, če dobro poznate nevesto (možne so zamere)
– v trgovini s spominki se dobijo priročne lisice (lahko one kosmatene:), s katerimi potem za tisti večer vklenete nevesto in potem mora vse početi z lisicami (vključno jesti, piti,… iti na stranišče)
– ročno potiskana in poslikana majica, ki jo nevesta nosi tisti večer je zelo lep spomin (vsaj meni je)
-…
Naprej pa že skoraj ne upam več pisat, ker se zna zgodit, da me bo še kakšna potencialna nevesta iskala, da se mi maščuje:))))
Forum je zaprt za komentiranje.