Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Apotheker Scheller – korenčkova krema

Apotheker Scheller – korenčkova krema

Res bom popizdila! Pred dobrim tednom sem si po vseh reklamah, kako oh in sploh naravne in super so zgoraj omenjene kreme, kupila njihovo korenčkovo kremo. Za vse tipe kože, kožo naj bi ščitila in spodbujala celice.. – FIGO! Po treh dneh uporabe kasiram na frisu izpuščaj (kot nekakšen lišaj). A se še dva dni veselo mažem s tisto kremo, ker sem pač menila, da je to zaradi nosečnosti. Koza :(( Ko sem zagledala lišaj še na drugi strani face, mi je kapnilo… Sedaj se že ene tri dni mažem z otroško kremo za obraz Babylove (ker je to edina uporabna krema, ki jo imam trenutno doma) in ravnokar sem ugotovila, da je lišaj izginil :))))))))) Jupiiiiiii!

Tisto klinčevo kremo bi najraje vrgla uvoznikom v faco, ker sem vrgla stran jurja sedemsto za navadno strupeno žavbo!

Jutri bom v lekarni spet kupila drago, a preverjeno primerno Vichyjevo kremo, konec eksperimentov ;)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Meni je korenčkovo kremo od Schellerja dala sestra, ker ji je obraz skup potegnil, jaz imam mastno kožo, pa mi poleg tega, da mi krema smrdi (FUJ!) še kožo tko izsuši in sploh ne nahrani.
Še ena, ki je podlegla “natural” sranju.

Ja, smrdi tudi kot najhujši gnus… Po prvi uporabi mi je zajtrk tako zasmrdel, pa najprej nisem vedela, od kod ta smrad izvora, nato pa ugotovim, da prihaja z moje lastne face :(((

Dvomim, da bom kremo lahko komu dala… Še najraje bi jo razmazala v uno oblazinjeno kuverto in poslal uvozniku, pa naj vohajo drek, ki ga prodajajo!

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz sem po eni korenčkovi kremi čisto oranžna ratala, sem zgledala k en norc.

Ja, tem stvarem ni vedno verjeti. Jaz sem se nekega jutra zbudila s takšnimi oteklimi očmi, da sem drvela k zdravniku. Ta je najprej pomislil, da gre za odpoved ledvic!!! In potem sem šla od preiskave do preiskave – vse OK. Za to sem zabila cel teden, če o strahu, ki sem ga preživela, niti ne govorim. Ko se je, k sreči, izkazalo, da sem zdrava kot dren, sva z zdravnikom začela razmišljati o drugih rečeh – in naposled ugotovila, da je bil kriv (svinjsko drag!) Marbertov korektor … Halo? Pri tem pa sploh nimam občutljive kože, nasprotno, doslej mi na takšne reči sploh ni bilo treba misliti. Torej: očitno je treba vse izdelke preveriti z vzorčkom …

Meni pa so Schellerjeve stvari všeč, seveda ne vse, moraš pač preverit, kar pa se tiče Vichya je pa prva negativna stvar to, da testirajo na živalih (velik minus), druga pa to, da večina njihovih krem vsebuje alkohol v večjih količinah in so zato (zame) neuporabne – alko je sovražnik kože št. 1, tako da dražje ne pomeni nujno boljše, Schellerjeve pa nimajo ravno prijetnega vonja, to je res, ker nimajo dodanega parfuma – preveri sestavine!!
Upam, da boš našla kremo ki ti bo ustrezala!
Pa še en zanimiv link:

http://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=677&PN=1

Ha,jaz pa stavim na Scheller.Kreme sicer ne uporavljam,pac pa gel in tudi njihov tonik je super.Vichy je pa men absolutno najvecji podn(zaradi razlogov ki jih je navedla LILI).Tako

Sori, ampak Scheller je ravnokar testiral svoje izmečke od produktov na meni!
Če bi videla mojo faco par dni nazaj, bi te vse minilo…
Vichy za mojo kožo pomeni boljše, ker si zaradi tega tvojega Schellerja skoraj iz bajte nisem upala. Pa brez zamere.. vem, da imamo pač različne izkušnje, a dvomim, da ti je Vichy kdaj povzročil takšne težave, kot jih je meni Scheller.

čao

Imamo pač različna merila za “podn”, a ne? Pa veliko sreče tebi in LILII s Schellerjem – btw: če katera hoče ta gnus od korenčkove kreme, ji ga z največjim veseljem odstopim.

čao

Mislim, da ni nobene potrebe, da se spravljaš name in na Angellino, če si pač narobe kupila – saj si sama napisala, da glede na reklame. Pa še lišaj si fasala in se naprej veselo mazala s kremo, hmmmm,
kriv je pa Scheller no ja…

Schellerjev mineralni gel za umivanje obraza je ful dobr!

Kdo ti pa kaj hoče? Napisala sem svojo izkušnjo. Ja, kdo pa je potem kriv, če ne proizvajalec določenega artikla? Čudna logika…

Špelin@ škoda k te nisem videla, rumeno, lišajasto. Drugič se slikaj pa jim pošlji sliko :::::)))) za reklamo!!!!
Pa a bi se nehala razburjat kle k škodi mali / malemu ti-ti-ti!!!
Zdej tut vem zakaj nisi prišla v Lj. :::)))), navajaš pa druge razloge hihihihihi

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja, prav krasen vzorec sem mela na frisu… Maš pa prav: še dobro, da nisem taka nikamor hodila ;)))))))))))))

Mal se pa moram razburjat, se nima tuki s kom kregat, pol pa najdem nč hudga slutečo žrtev ;)))))))))) Hecam se ;)))

Vsaka krema pač drugače ugaja vsaki koži. Očitno si ti naletela na eno, ki ti res ne ugaja. Jaz s korenčkovo kremo nimam izkušenj, imam pa kutinovo dnevno in nočno, pa sem kar zadovoljna-še najboljše od vseh krem, ki sem jih sprobala. Pač veš za naslednjič, da tega ne kupiš.

Nisem pa zadovoljna s kremami za obraz od Vichyja. sem dobila v lekarni nekaj testerjev in imam po tej kremi čist izsušeno kožo, po dveh dneh mazanja, pa naj bi bila krema za suho in občutljivo kožo. Občutek, kot da bi si jo z alkoholom umila.

Imamo pač zelo različne tipe kože. Zato pa je na tržišču toliko različnih krem in ostalega 😉 Prvotni namen mojega pisanja je bil pravzaprav bes, ker tako groznega efekta na obrazu res nisem pričakovala… Preizkusila sem mnogo krem, dostikrat se mi je zgodilo, da mi krema ni ustrezala (btw: tudi vse Vichy-jeve mi niso ok – po eni sem imela tudi jaz hitro izsušeno kožo), ampak lišajev pa še ne… Vse je 1x prvič, a ne?

Ja, saj te čist razumem! Jaz bi bila tudi besna, če bi dobila od kreme lišaje! Meni je bila za mešano kožo (samo meni je bila preblaga, ker imam pač suho) ona Lorealova Hidra fresh (mislim, da se ji tako reče), full vlažilna in v obliki gela, pa niti ni bila tako draga-je bila tam okoli 1.600 se mi zdi. Probaj, mogoče ti bo pa ta odgovarjala. Jaz imam full občutljivo kožo, pa mi je bila ok.

ha ha ha, špelin@ :))))))) kljub temu, da si na trenutke (pre)ostra sem se ti nasmejala :)))

s schelllerjem imam podobno izkušnjo-predvsem s kremami za okoli oči. z dvema sem se zelo zafrknila (kupila brez testiranja), sem dobila lišaje- ena pa je bila ok (sem si jo za testiranje sposodila od prijateljice), vandar so jo-glej ga zlomka- pravkar nehali izdelovati (zakaj se to zgodi z vso kozmetiko, ki se je ravno navadiš?!).

z vichy-jem imam bolj slabe izkušnje-poizkusila skoraj vse (zalagala me je prijateljica, ki je delala pri lorealu) od krem za obraz, okrog oči, proti celulitu,…-niso vredne nič. super pa sta odstranjevalec make up-a in olje za telo (pri nas se ga ne dobi). če imaš zelo občutljivo in suho kožo poskusi s Sans Soucis-dnevna in nočna krema za občutljivo kožo. po vseh preizkušenih kremah je zame pravi balzam!!! vsakič, ko sem skušala zamenjati te dve kremi s čim drugim sem bila razočarana in sem se vrnila k njima. pa ju uporabljam že skoraj deset let!

;))))))))))))))))) Včasih sem sitna ko drek in se spravim na nedolžne, vem. Tusi v realnosti sem včasih prekruta, ker bleknem, kar mi pade na pamet in prehitro vzkipim. Ampak se poskušam krotiti ;))) Sam ne rata vedno…

Vidiš, enako kot ti s Sans Soucis, delam jaz z Vichyjem – poskusim drugo kremo in se potem (po bolj ali manj bolečih izkušnjah) vrnem k preizkušeni varianti. Si mi pa dala dobro idejo, mogoče res prihodnjič, ko me bo prijela “menjalna” mrzlica, preizkusim SS 😉 Hujše od tistih lišajev ne more biti ;)))))))))))))

čao

Špelin@, faca si…
Aja, mimgrede – mam jst tut zlo slabe izkušnje z Schellerjem… In to ravno s smrdljivo korenčkovo kremo..BLJEK!

Ti, jaz imam pa fajn shujševalno idejo!! Pred obrokom se namažeš pod nosom in po rokah s to kremo, zagrabiš sočen sendvič… in te ves apetit mine ;)))))))))))))

Torej lahko kremo prodam kot shujševalno sredstvo, jupiiiiiiiii :))))))))))))))))))))

Bi katera???

a veš, da si mogoče ravnokar naredila schellerju ogromno reklamo?! bojo ženske čisto znorele za to kremo v pričakovanju, da postanejo suhice…v zameno pa bi ti scheller dal doživljenjsko odprt račun pri Lorealu za vichy…..:)))) smart girl!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close