dva stolčka, dva življenja, ena persona
Opazujem persono, ki sedi na dveh stolčkih. Na dveh stolčkih sedi s svojim uradnim fantom in nekom, ki tudi sedi na dveh stolčkih. S to persono in s svojo uradno punco. Madonca, tle imamo dve preščipnjeni riti, vsaj tri stole in dva loleka, ki se jima ne sanja od kje dodatni kanalčki na ritkah njihovih najdražjih. Človek bi si mislil, da se imata fajn. Namreč s svojim ljubimcem. Pa tlele vsa kombinatorika nekak dobiva čudne razsežnosti izven vseh matematičnih zakonitosti. Vsaj glede verjetnosti izlite količine solz. Po izračunih jih ne bi smelo bit, a ne? In jih tudi ni. Uradno. Ampak zgoraj omenjeni opazovani personi mora njen poušter že ornk zaudarjat od plesnobe, ker ga na skrivaj namaka že dve leti. In misli, da smo vsi okrog tupci glupci in da nič ne vidimo. O, pa vidimo. In kako enostavno bi bilo razsekat tiste stole, jih zmetati na kup in zažgat (evo vzvišene prilike ob gloriaznem prazniku dela in vstopu v EU), si priznat kaj je res in kaj ni, odpret okno in zadiiiiihat. In uradnim priležnikom omogočit, da zadihajo tudi oni. In nam, opazovalcem, začepit luknjice skozi katere kukamo nanje 🙂
Ja, meni se zdi enostavno. Opazovani personi pa ne. Tolk se je že zapletla v klobko, da komaj diha. Ne vem na kaj čaka. Da bo npr. mene (ki sem bila nekoč v vlogi loleka – uradne žene – in se ji posledično take zadeve rahlo graužajo) enkrat prijelo in bom začela odpirat oči? Čaka morda kako drugačno katastrofo? Npr. da bo koga do smrti povozil traktor itd? Življenje in veselje pa odteka mimo vseh enako. Ne glede na to, da bi še malce posedal na dveh stolčih in se pretvarjal, da se je ves svet ustavil samo zaradi dveh mevž.
UPAM, PRAVZAPRAV ŠPEKULIRAM, DA VSAJ ENA OD TEH GNILOŽIVK (he he he) TOLE BERE.
Sej, najbolj je žalostno, da se. Kako bi jo drugače lahko sploh opazovala? Kajti, dokler se dama ne more odločit kaj bi sploh rada, to počne med drugim tudi zelo na moj konto. In posledice, kakršnekoli že bodo, bom čutila tudi jaz. Jaz sem tista, npr., ki je to dvojico spoznala. Pa ne z željo ali sploh kako slutnjo, da bo izpadlo to, kar je. Dalje ne bom razlagala do kam potiska parkeljce v moje življenje. Slovenija je majhna :-), ljudje pa v glavnem obvladajo operacijo seštevanja 1 + 1
Kaj pa če je recimo ta oseba njena prijatlejica? Pol ne more mirno gledat, a ne…
Sem mela eno kolegico, ko jo je tip varal vsaj dve leti, pa je vedela za to, ker so ji vsi, njena sestra, prijatelji… hoteli to dopovedat, pa je še kar naivno vztrajala. Ko je končno dojela, in sta končala, sta sedaj celo prijatleja. Jaz takega tipa pogledat več nebi hotla. Moje mnenje pa je, da so ženske večinoma take- naivne…
Kako bi lepo bilo na tem svetu, ce bi ljudje ziveli svoje zivljenje in pomagali drugim le takrat ko bi oni pomoc potrebovali-prosili,skodovali pa nikoli.Kaj te briga kaj pocne nekdo, ce pa si res ob vsem tem prizadeta tudi ti, potem to resuj tm na mestu in ne kle.Odrasti punca in ne zgubljaj cajta kle na netu ob vseh teh flavzah.Sprasuejm se vedno ob takih besedah le zakaj je vsega tega treba..le zakaj?!
Forum je zaprt za komentiranje.