Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Manica Janežič

Manica Janežič

Se mi zdi, da je bila punca prej dosti bolj luštna. Odkar je prišla s porodniške, je pravi buhteljček, z obupno, starikavo frizuro. Pa kaj res nimajo boljših stilistov na RTV?

men je čist ušeč….kaj pa je narobe s človekom, če je buhteljček in če se dobr počut…..kot buhteljček….važn je, da obvlada svoj posel…

Draga Heidi,

če nimaš kaj drugega početi, kot ugotavljati, katera je zdaj buhteljček ali ne, potem pa res žalostno! Ko boš sama rodila, se ukvarjala z otročičkom, poleg tega pa še hodila v službo in po tvoje verjetno ostala super fit in oh in ah (yea, dream on!), potem se pa kaj oglasi! Mislim…… Saj je res ženski čvek, ampak smilijo se mi take ubožce, ki verjetno še niso povohale materinstva….. Pa zdaj me kar zgriz’te!!!

cubo

Heidi,( bodoča poporodna manekenka:) omenjena voditeljica je po mojem mnenju zelo sposobna in me niti malo ne moti njen izgled, ker nekako inf. oddaje spremljam zaradi vsebine…po taki logiki bi lahko do kosti obrali prav vse voditelje in voditeljice.
P.S.Kako frizuro pa predlagaš za njeno stilsko preobrazbo?

Tudi meni se zdi kot neka stara “baba” Le kje je njena mladost- pa stara je nekaj čez trideset.

Meni je tudi zdaj luštna, se pa strinjam, da bi ob pomoči dobre stilistke izgledala še precej bolje, zdaj je videti starejša, kot je, pa ji sploh ne bi bilo treba, ker se vidi, da bi jo bilo mogoče zlahka urediti …

men je simpatična.

Malo bolj natančno in manj kritično poglej njen obrazek – meni se zdi prava klasična lepotica. Morda res rabi pomoč stilista, ki bi njeno lepoto bolj poudaril. Debela pa ni, daleč od tega. Vsekakor prijetnejša za pogled kot kakšna shujšana Alenka Godec, ki jo je njena shujševalna manija res zelo postarala, kar je prava škoda. Pa brez zamere!

Ful je luštna pupa. Taka, ki jo niti slab stilist ne more pogršat. Taka, ki ji vsaka dodatna kilca paše.

Izgled super, le prevečkrat se ji zatika jezik.

Hm, v živo je ženska kar zelo suha…
Očitno TV res doda nekaj KG.

pa kaj pol, če povem, kr si mislim? Saj zato pa je čvek. In če so pač javne osebe, so bolj izpostavljene..Frizuro bi lahko imela bolj mladostno, ker sori res izgleda kot ena stara tetka, tud oblečejo jo v take strooooge kostume. Slab stilist, ni kaj!
p.s.: sem že rodila in povrnila postavo.Se da. če se hoče.

Manica je faca! Pa še luštna povrhu. Marsikatera bi si želela biti…

Tv doda vsaj 7 kg. Tako, da so tiste, ki so na TV res suhe v resnici kost in koža.

Lp,P

LOL!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close