Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oblazinjena vrata

oblazinjena vrata

Halo, rabim kakšen nasvet glede vrat. Zanima me, če ima kdo od vas oblazinjena vhodna vrata – mislim od znotraj. Gre za to, če živiš v bloku in da je iz hodnika slišati manj hrupa. Zanima me če je to res, koliko to stane in kje oziroma kdo ti to naredi. Menda so ponavadi vrata oblazinjena z usnjem …… če kdo karkoli ve o tem lepo prosim za informacijo.
Lep začetek delovnega tedna želim!

ja…mi jih imamo, usnjena.Če se hrup kaj manj sliši ne bi mogla povedat,ker sem v prtljičju in itak vsi non stop mimo vrat hodijo,pa še sosedje imajo ene 4 froce doma.Vsi skupi majo lih 70kg pomoje,ampak ko gredo po stopnicah je pravi stampedo.

Glede oblazinjenja vrat pa magar vprašaj po trgovinah.Sama ne vem kje smo mi naša vrata kupil in pa kdaj.

Nekaj že pomaga, vsekakor. Hočem pa ti povedati, da smo tudi mi imeli tako oblazinjena vrata in smo to naredili sami. Kupiš primerno debelo peno – imajo jo npr. v Astri v Jami v Lj, kupiš kos usnja, ravno tam se mi zdi in žebljičke. Prodajalcu kar poveš, za kakšen namen rabiš in ti pomagajo. Najbolje je, da s svinčnikom rahlo zarišeš vzorec oz. točke – npr. satovje, kamor boste namestili žebljičke. Potem je treba še ob strani vrat usnje pripeti s sponkami s tapetniškim spenjačem. Ampak, pozor, paziti moraš na preveliko debelino pene okoli kljuke in pri pantih, sicer ne boste mogli prijeti za kljuko oz. do konca odpreti vrat.
Če pa se vam ne da s tem ukvarjat, pokličite kakšnega tapetnika.

Nam je delal en tapetnik iz Vnanjih Goric. Računal je 12.000.- sit za eno stran. Tapiciraš s tiste strani od koder prihaja hrup ali pa, da te ne slišijo zato smo mi tapicirali obe strani in je fajn pomagalo. Nič se ni slišalo. LP.

Kity če te zanima moj oče je tapetnik,ima veliko izkušenj s temi stvarmi,piši.Smo iz MB.

Saška ne vem če bo šlo, jaz sem iz primorske. Vseeno hvala.
Hm, nisem vedela, da se vrata obleče od zunaj in od znotraj … sem v bloku in sem mislila vrata obleči le z notranje strani, zdaj pa to pomeni, da bi ublažila hrup iz stanovanja in ne obratno. he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close