Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NUJEN NASVET !!!!!

NUJEN NASVET !!!!!

Haloha!

Predvidevam, da imate moški več teh problemov, zato bom vprašala kar naravnost ima kdo od vas postvljeno diagnozo hondropatija, znucan hrustanec, kako rešujete te probleme vi pobje??????????????

Hvala

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Najprej malo bolj podrobno opiši kaj to je, morda ti bomo potem znali pomagati.

Pri smučanju mi je koleno skočilo ven iz sklepa.

Nato so mi naredili artroskopijo in postavili diagnozo znucanega hrustanca, nekaj pogačice oziroma delček hrustanca mi še danes skače po kolenu, tako da čakam ponovno na operacijo – artroskopijo.

Zanima me namreč kako se moški srečujete s temi težavami, ker je pri vas predvidevam več teh poškodb, ker se tudi ukvarjate z različnimi športi(nogomet, …).

Kakšne vaje za jačanje stegnenske mišice delate, ali pri tem jemljete tudi kakšne športne dodatke kot je naprimer glukozamin, kakšni so efekti jemanja le tega.

kako nekoristni ste moški in skopi s svojimi nasveti. :((((

To sem tudi jaz opazila, če pa slučajno kaj povejo, pa itak spluvajo do konca, namesto da bi kaj konkretnega povedali. Očitno se tudi s svojimi partnerkami ne znajo pogovarjati.

Če se mi to še ni zgodilo, ti na tem področju ne morem kaj prida svetovati, kajne? Zdravnik pa tudi nisem.

Poskusi zdravniški oddelek, ne pa običajen moški čvek.

Imam prijateljico, ki se ji je to zgodilo pred cca 2 leti, pa se še vedno ukvarja s športom in smuča. So ji pa v Soči naredili nekakšno prevezo za koleno (samoplačniška zadeva), tako, da se še vedno lahko ukvarja s športi, ne več tako intenzivno vendar po malem še.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close