Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 3 minutni gel veet

3 minutni gel veet

A je katera že to sprobala, kok časa zdrži?

Ja, sprobala. Dlake gredo sicer res dol po dobrih treh minutah, ampak drži pa ravno tako dolgo kot če se zdepiliraš z britvico in peno-torej ne dolgo! Žal.

Meni ta Veet sploh ne leži. Sem računala koliko denarja sem s tem zapravila – razne kreme ipd. in sem hitro ugotovila, da efekta itak ni nobenga in sem zato prešla kar na depilator.

Demie, a se ti po depiliranju z depilatorjem vraščajo dlake? Mislim predvsem na noge??

Se popolnoma strinjam z Demie!!! Pa še z depilatorjem ne packaš toliko; edina razlika je v tem, da če res nimaš dobrega depilatorja, ne odstrani tiste najmanjše dlačice.
Jaz sem vsekakor ta depilator…

Enkrat tedensko si naredim piling z mnasažno rokavico in grejo te dlake ven. Se pa depiliram pred tuširanjem, pa potem spet po njem, ker je takrta najbolj priporočljivo, ker so vse dlake “pokonci” in imaš dlje časa gladke noge. Tu pa tam se recimo že vrašča kakšna, samo ni panike. Itak ne vem kdo me bo gledal tako natančno, da se bo ravno tistih pet dlak zapiču:-))
Je pa tako, da so tud eni depilatorji bolš, drugi slabš. Priporočam Philipsovega, odsvetujem Braunovega. V vsakem primeru pa je to neprimerljivo cenejša varianta kot pa kreme, geli, pene ipd. In kvalitetnejša, ker so noge ful dlje časa gladke.

Jst sm si ga kupla in sm ugotovila, da sem za to napravo preobčutljiva, saj me je grozno bolelo po enem mesecu pa rdečiča še ni popustila, bilo je poleti, zato sem nosila dolge hlače. Na srečo sem imela poleg depilatorja še nastavek za britje in zato uporabljam samo tega, ki pa ne odstrani do kože in je občutek tak, kot da si dva dni po britju z britvico.
LP

Ma, jaz sem sprobala in sem povsem zadovoljna. Imam sicer zelo občutljivo kožo na razna depilacijska sredstva, ta gel pa mi je začuda ni razdražil. Po dveh tednih so moje noge še zmeraj gladke. Je pa res, da tudi prej nisem bila nikoli kaj preveč poraščena.

Kateri depilator pa priporočate?

Jaz se vedno v dpilatorjem brijem po tuširanju. Na koncu si noge stuširam z vročo vodo. Tako se pore razširijo in dosti manj boli.

Ayanna, a ti ta gel res zdrži 2 tedna, ker nekatere pravijo da po 2 dneh že zrastejo dlake

Čao Andreja!

Ej, čisto zares… Gel sem uporabila 15 dni nazaj, moje noge pa so še zmeraj gladke in brez dlak. Ne vem, no. Verjetno je čisto odvisno od posameznice.

Kateregakoli od Philipsa. Če si bolj občutljiva, potem daj raje več denarja še za kakšne nastvake, drugače pa ni treba.

Men ta veet pena čist unič kožo na nogah. Deluje pa zlo mal časa. Men je najbližja depilacija v kozmetičnem salonu, ker se sama preveč matram. In pol maš res gladke noge dolgo časa.

WHEET = SHEET! :-((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close