Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pomlad

Pomlad

Hej punce, a vas kaj razganja, ker je prišla spomlad. Jst bi se šla kr s kakšnim dobrim tipom poseksat tok me razganja. Sej mam fanta, ampak pomlad je in imam kr nekakšno potrebo po seksu z novim fantom.

Jaz pa sem pred dvemi meseci nehala s svojim tipom in verjemi, da me še bolj razganja.

jaz pa danes ovuliram in hočem imeti čim prej svojega dojenčka – tako da verjemi, da me še bolj raganja!

Jest pa že pol leta nisem, pa si pol predstavljite, kako šele mene. Po mestu pa toliko erotike na dveh nogah. Joj,…

…, razneslo me bo :)))

Katera ima cas v ponedeljek zvecer?

Ma dej no, Marjanček, lupči, kdo bo zdržu do pondelka??? Nisi prebral zgornjih postov, ne znaš brat?! Takoj v akcijo!

Abisal, pa kaj še čakaš??? Mene pa sploh ne razganja, zelooo rada pa si pasem oči na fajn mladcih.

Kaj čakam – hmmm, priložnost! Pravzaprav sploh ne čakam ampak probavam kej narest, da ne bo ostalo samo pri glupem opazovanju!

Zakaj nisem opažen?

abisal, težka bo na forumu…

Uhh… moji hormoni norijo!!!!!! Ne se bati… skusam poskrbeti zanje 😉

uha, tut mene daje pomlad 1000 na uro. sem čist preveč zaljubljena. je še bolj intenzivno butnl na dan, zdej ko je pomlad pobožala moje hormončke. tko da… sva že 4 leta skup, pa me meče, kot da sva ucer zacela. mi pravi ljubi, da se “gonim” – ampak tak fletno mi to rece:)))

Na žalost ne, imam preveč družinskih težav bi pa z veseljem se prepustila brezskrbnemu pomladanskemu razganjanju.
Škoda, mogoče bo poletna meni bolj naklonjena.
Upammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karina,

res je 🙂

abisal, že kaj sreče? pa ne na internetu… :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close