Najdi forum

NUJNO

LEP POZDRAV VSEM

IMAM ENO MOGOČE NENAVADNO PROŠNJO A VSEENO DAJMO POSKUSITI.
PROSIM VSE KI POZNAJO OVEN BORISA, NAJLEPŠEGA MOŠKEGA NA TEM SVETU DA MI MAL VEČ POVEDO O NJEM.

RADA VAS IMA VAŠA PRINCHIPESA

Kaj bi pa rada vedela?Je zaseden,še kaj???:))

VSE VSE VSE

In zakaj bi to rada vedela,zakaj ti je to tako zanimivo,če ti je nedosegljivo,samo vprašam??:)

ZARADI NEDOSEGLJIVOSTI.

Princhipesa, nimaš pojma !!! Najbolj luštkan, najbolj simpaticen, najbolj sexi je definitivno JOHANUS, Kaj je dobr !!!!

Nika

prinčipesa, tale oven je en čudn tič. ti povem. menda ima vse svoje ovčice, kot se temu reče, “na broju”. pa vsak večer, preden zaspi, jih hoče prešteti. ampak baje jih je toliko, da zmeraj prej zaspi. resno.

Princhipesa!
Mogoče bi bilo pametno najprej izklopiti velike črke!!!
Res ne vem zakaj se je treba dreti! Tako lep pa spet ni!
LP

Nika, pust me pri miru !!!

JOHANUS

Ja, pa tudi naučiti se sklanjati priimek tvojega princa iz sanj bi bilo morda dobro za začetek: Oven, Ovna itd.
Da o “princhipesi” sploh ne govorim (verjetno si imela v mislih “principesso”)

jaz ga poznam! kaj te zanima o njem? dobr ga poznam

daj, ego no! nismo pri uri slovenščine, kako napiše svoj nick je pa njena stvar, ne veš kaj je ona mislila. ne vem kaj se vmešavaš v take stvari. da ne bi šli brati tvojih postov, ne.

Kdo pa je sploh to?

VSE KAJ MI LAHKO POVEŠ, RECIMO KAM RAD ZAHAJA NA COFFE, KJE SE GA DA VIDETI…..

HVALA ZA MOGOČE INFORMACIJE IN LEP POZDRAV

JANA LEP POZDRAVČEK IN BODI TAKO FAJN NAPREJ.
PRINCHIPESA

pozdravček tebi, pa upam da boš imela čim več sreče :).

za začetek se nehaj dreti, potem pa bo kaj.

Kava se po angleško piše “coffee”, sicer pa se pri nas lahko reče tudi “kava”, mislim, da (še) ni prepovedano.
PA TUDI KAKŠNO ČRKO ABECEDE INTERNETA BI SE MIMOGREDE LAHKO NAUČILA, PA KOT KAŽE, SE TE PRAV NIČ NE PRIME!
(Se opravičujem sodelujočim, gornje kričanje je bilo samo oponašanje prinkipesinega pisanja).

Jana, predno se človek začne neokusno afnati s tujimi jeziki, naj se jih vsaj nauči, če pa tega ni zmožen, lahko pogleda tudi v kakšen slovar ali pa koga prosi, da to stori zanj. V nasprotnem pa naj bo raje tiho in naj ne onesnažuje okolja.
Sicer pa prinkipesi tudi jaz želim obilo sreče, saj jo bo očitno zelo potrebovala, če sklepam po načinu, na katerega se tu gor oglaša.
Kar se “vmešavanja” tiče, pa imam popolnoma enake pravice kot ti in prinkipesa (s tem, da jaz svoje “vmešavanje” racionalno argumentiram).

P.S.: He, he, prinkipesa, a maš tud mene rada?!

Zakaj pa ne. Očitno nimaš kaj bolj pametnega za delat , ali je razvoj tvojega ega še vedno ostal na razini adolescenta. To vse samo pove da si kot človek, prijatelj …… samo ena 0 (ničla).

Princhipesa

No, vidiš, saj gre!
:-))))

Jaz vem, da se ovni nikoli ne parijo z oslicami.l
sory

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close