Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pediker

Pediker

Ker bo nek pomemben dogodek, ker bi rada obula sandale, ker bi bila rada čimbolj popolna… iščem pedikerja oz. pedikerko, ki dela v Ljubljani ali Kranju.
Lahko kdo pomaga?

Ker še nimam te izkušnje, bi mi zelo pomagalo, če mi malo več napišete o tem, kako to poteka, koliko časa traja in kakšne so cene.

Hvala (in shranite si nekaj sonca še za prihajajoči vikend)!

Oj Juliette, najboljsa pedikura je Lasana na Dalmatinovi in sicer poleg hotela turist. Vse punce, ki tam delajo, so enkratne. Cena pa je brez lakiranja cca 3.500 Sit.

Sangrija,

koliko časa pa traja in kaj vse naredijo?
Pa hvala za info 🙂

Najprej si ene 2o minutk namakaš noge…..potem pa odvisno koliko je dela. Še imaš kakšne probleme (vraščeni nohti, kurja očesa…ipd…) malo dlje. Če ne pa si vsega skupaj v 50 minutkah gotova.
Kaj vse naredijo? Hamm….odstranijo trdo kožo , uredijo nohte in obnohtno kožico, lakiranje po želji, masaža…in to je to! Potem imaš noge kot dojenček:)
LP

Pa pokliči prej, ker od pon. do srede dopoldne (se pravi do 13.00) sprejemajo samo tiste, ki so predhodno naročeni, popoldne, četrtek, petek in sobota pa velja da prideš in pač čakaš, dokler nisi na vrsti. In jaz imam lak za nohte vedno svoj, ker mi njihovi niso všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close