Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pearcing

pearcing

OJLA!!!!

KAJ SI MISLITE O PIERCINGU…JA…ALI NE?? NEKAJ ČASA RAZMIŠLJAM O TISTEM MAJHNEM KRISTALČKU V NOSU 🙂 MEN TO FUL LEPO ZGLEDA EN TAK ORIENTALSKI PRIDIH USTVARI. ZDEJ PA MENE ZANIMA,KJE BI TO ZADEVO NAREDIL S TI. PIŠTOLCO? PO MOJI LOGIKI TO MANJ BOLI,KER JE HITRO.VČASIH SO TO DELALI PRI ZLATARJIH,ZADNJIČ SEM PA SKORAJ CELO LJUBLJANO OBRNILA,PA BREZ USPEHA.TAKO,DA PROSIM ZA MNENJA PA ČE KDO POZNA KATEREGA ZLATARJA,KI BI TO NAREDIL PO OPISANEM POSTOPKU MI NAJ PROSIM POVE 🙂

LP VSEM

Pr avtobusni postaji je eden, ki je meni naredu, mislim, da je ulica Kolodvorska, sam moraš pridet tja uzadi, spredaj sp lokalčki, Granada, pa kaj še vem, ta je pa zadaj, v istem komplesku sam zadaj, tam okrog mal povprašaj kako se pride, ta zadaj.

Jaz sem bla z mojim uhančkom kar zadovoljna, pol se mi je pa začel gnojit, pa še na morje sm šla in se zadeva sploh ni nehala gnojit, pol sem pa temu naredla konc.

zadeva s pištolco je hitra, takrat te mal boli pol je pa konc.

jst sm šla tud kr v tist kozmetični salon na Kolodvorski (to je nekje pred Kratochvilom,pa med unimi bari.Ne morš falit,taka kovinska vrata so-ala ograja,tam greš skoz potem pa levo v blok) Mene je koštal 1500 al 2000sit sem že pozabila.Mi je s pištolco nardila in sploh ne boli.Jaz ti edino priporočam,da uhan pustiš dlje časa notri,pa čeprav ti bodo tam morda rekli da ga lahko zamenjaš po dnevu ali dveh.

Lahko se daš piercat tudi tam pri Zmajskem mostu(spodaj po stopnicah) ali pa v stari Lj,(mislim,da je Piercing Cult) je pa pri obeh dražje (4000sit?)

Ps:meni se je tudi piercing malo vnel,pa sem kupila kremico za oči in kožna vnetja(nek Enbecin al kaj je bil) in je pomagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close