Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TORRI’D EVROPA

TORRI’D EVROPA

ZANIMA ME, KJE JE TA TRGOVINA NATANČNO V TRSTU, IN KAKŠNE SO CENE – ZMERNE , DRAGE, POCENI?

prosim če mi kdo pove, kje je ta trgovina torri’d europa v trstu, pa kakšne so kej cene- drago, zmerno poceni?

Jaz ne vem točno kje je, je pa to velik shopping center, ne trgovina. Notri imaš veliko različnih trgovin različnih cenovnih razredov-podobno kot v drugih centrih.

v enem izmed spodnjih postov je vse razlozeno!

Torri je malo pred centrom. Pelješ se po obvoznici ( kot, če bi šla v center ) proti centru potem je pa mislim, da za drugim tunelom izvoz ( nisem popolnoma prepričana, če je drugi tunel , je pa zagotovo edini izvoz, ki je res takoj desno, ko prideš iz tunela ). Spremljaj table saj je zelo dobro označeno ( mi smo ga po približno takšnih navodilih takoj našli ).

Ponudba je različna, od-do. Torej so tudi različni cenovni razredi, različne znamke i.p.d..
Dobiš strašno drage reči in tudi poceni. Sama sem gledala pretežno otroška oblačila, no, pa nekaj tudi zase. Tako, da ti lahko rečem le, da so trgovine kjer je občutno dražje kot pri nas pa tudi tiste kjer je precej ceneje. Morda se še najbolj izplača pogledati za čevlje, kakšne majčke in bolj trendovska oblačila.

Veliko uspeha.

Lp, P

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close