Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bolečina

Bolečina

Ali vraščena dlaka boli? Jaz sem se namreč pred mesecem dni obrila tam spodaj in zdaj so že zrasle. Ampak že približno en teden me vsake toliko čase zaboli tako močno, da bi najraje zakričala. Ne opazim nobene rdečice. Kaj predlagate?

LP DeklcA

Ali je možno, da si se kaj porezala in ti zdaj na tistem mestu raste dlaka?

Najbrž ne. Ker mi takrat ni nič tekla kri in tudi bolelo me ni. To pomeni, da ne more biti vraščena dlaka? Takrat ko kar iz epega začne boleti je res grozno. Bolečina je zelo močna.

Lp

Pomojem to ni zaradi dlake. Če je vraščena dlaka, se ti naredi tak majhen mozoljček, ti pa praviš da ni nič. Ugotovi če te boli prav koža, ali mogoče kaj globjega. Lahko bi namreč bili jajčniki.

Kako naj ugotovim ali so jajčniki ali ne? Malo opiši, prosim. Ker, ko nekaj delam in potem ta bolečina. Pod pritiskom ne boli, pravzaprav ne vem točno kje je tisto mesto bolečine.

LP DeklcA

Zdi se mi da me boli v predelu desne sramne ustnice ampak ne vem točno kje.

Mogoče maš zamašeno limfno žlezo, to se zna zgodit in bolet..

Lahko prosim napišete kaj več. saj če se ne bo nehalo bom šla k zdravniku.

DeklcA, brez zamere, ampak se mi zdi, da si jako utrudljiva… na vseh naslovih tud po 10-krat na dan težiš s svojimi težavami… itd.

Oprosti. Danes sem mogoče res sitna. Ampak ne na vseh naslovih. 🙂 Samo na nekaterih. Saj ti ni treba odgovarjat, če nočeš.

Lp DeklcA

Kaj pa če imaš podkožni mozolj?
Ti znajo bolet.
Otipaj se na bolečem mestu, če imaš kakšno bulico.
LP

Deklca, lahko je cista.Jaz sem jo imela.
A otipaš kakšno bulo?
Že precej let je od tega kar sem jo imela jaz.To zgleda tako…
Boli te, ne moreš ne sedet,težko hodiš in ko cista precej zraste tudi ležiš težko.Lahko je vodena ali gnojna cista,nastane pa zaradi tega, ker se Ti maši žleza (ne vem točno katera,od tega je že kar precej časa ko se je to dogajalo meni).
Ne boj se zdravnika,zna pomagat.Tukaj lahko le ugibamo.

Vse dobro Ti želim.
Kaja 76

Po moje je res najboljše, da greš do zdravnika, ker lahko pogleda in točno vidi kaj je. Mi ti v bistvu ne moremo pomagat, samo prestrašili te bomo, pol ti bo pa še težje it. Mislim, da nič hudega.

Najlepša hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close