agencija
Nobenega ljubosumja ne izdražam, kje pa. Samo moti me, da se nekateri
“preseravajo” po internetu kot da ne obstoja google, najdi.si….
Vtipkaš kaj iščeš in najdeš.
Sam sem prepotoval vse zemeljske celine in je Sardinija in Kalabrija
zame mala malenkost. Velecenjena gospa si pa domišlja, da si jo
le ona lahko privošči. Ena velika puhloglavost madam Brigitte.
tekila, imaš manjvrednostni kompleks, ker si želiš, da bi bil nesramno bogat, pa nisi… ne znašaj se nad drugimi, če ti v življenju ni uspelo postati tisto, kar si si želel. in če človek potuje na sardinijo, pa res še ni bogataš. ne bi rekla, da bi brigitte spraševala po monte carlu… edini, ki je tukaj puhloglav in ubogi – si ti!!
Zdravo drage dame,
vidim, da tukaj obvladate vse mogoče. Pa sem se odločil, da poprosim za pomoč “tekilo”. Torej! Na moji jahti, ki je privezana v Portoroški marini
še nimam skodelic za jutranjo kavico. Zanima me, ako bi mi svetovale, da kupim modre skodelice z roza napisom imena jahte, ali obratno. Res se neznam odločiti. Prve mi lahko izdelajo v Benetkah, druge pa na Češkem.
“Tekila”, kaj meniš ?
V priklonu,
Johanus
Predlagam vijoličaste s frolescentno zelenimi pikicami, brez napisa. Res dobr zgedajo kar pridi na mojo jahto pogledat samo trenutno je v Benetkah, če pa se ti da pa se zategni do Benetk, saj ni daleč. Tudi bencina ne gre prav veliko.
Vljudno vabljen na ogled skodelic za jutranjo kavico!
P.S. Pozor, da si ne boš pokvaril ugeda nikakor ne smeš popoldanske kavice postreči v skodelicah za jutranjo!!!
Forum je zaprt za komentiranje.