Pika Božič – ogrožena
Vse tiste cvetke, ki ste tako zelo fovšljive Piki… Ste ji fovšljive tudi, da jo nekdo zalezuje, prihaja neposredno do hiše in pase zijala skozi okna? Da ji pošilja maile, da jo pofuk., nato pa razkosal in vrgel v jezero? No, ste še tako fovšljive?! Pa ne mi zdaj, da je to pač cena, ki jo mora plačati – prenašati take stvari. Malo se zamislite!
Men osebno pa Pika ni slaba… ok, njena glasba sicer ni bog ve kaj, ampak se mi pa dost slabša zdi kaka druga pevka npr. Helena Blagne, kot pa ona. Glede tipa, ki jo zalezuje pa – uf, ne bi hotla bit v njeni koži, upam, da se bo naveličal…
“Človek ne more ničesar ljubiti ali sovražiti, če tega prej dobro ne spozna. Velika ljubezen se poraja iz dobrega poznanja ljubljene stvari; če je ne poznaš, jo boš ljubil malo ali pa sploh ne.” Leonardo da Vinci
No, ja. Tudi, če je izzivalna, to še ne da pravice nekomu, da jo surovo napade, pof., razseka in vrže v jezero. Ali pač? Dajmo se potem vse oblačiti v dolge, zapete obleke z rutami na glavi. Ah…
Simona, ja, bi bilo fino, če bi bila to vse izmišljotina. Pa žal ni. O Piki se pa tudi brez tega že dosti piše. Pa mislim, da to niti ni njen namen. Žalostna si, res.
Pika je čist kul.Pa sem ženska,pa tko rečem.K priznam po resnici,da ful dober zgleda in je od vseh znanih slovenk najbolj lušna.Pa kaka Natalija,prosim!!!!Do kolen ne seže njeni postavi.Čist prvošim Piki,da se tko obnaša,ker se lahk.P osebno sem jo vidla, pa ni nič zvišena,res pa je da se ne bo na kolena metala pred drugimi,kdo bi se pa.Ne bi raj kakšne komentarje imajo nekateri iz tujine o slovenkah.Glejte film Ali G pa vam bo vse jasno.Tko,da Pika je vsaj nekaj s čimer se lahko pohvalimo in ji želim še naprej velik uspeha.
a dej no,sam ljubosumne ste.Kar zatiskajte si oči.Zato pa pravjo,ko grdo žensko zagledajo go back to Slovenia.Itak,da novinarji vse iščejo,da najdejo,kar pri tebi pač ne morejo,ker nisi znana,žal.Pa saj vseen,vsak ima svoj okus,js pač povem ka si še drugi mislijo k poznam folk iz drugih držav,pa jim je naša pika k pridejo najbolj všeč.Vse ostale so pa za njih preveč obične.
ja punce ste ljubosumne da je kar hudo. Je izivalna,….- to je njen biznis. Daj poglejte si pevke po svetu-s tem služijo denar. Meni se zdi zelo sexi in kapo dol, da zgleda tako dobro po porodu- meni ne rata. Njen mož je sigurno zelo ponosen na svojo ženo-bi bil verjetno tudi vaš, če bi tako dobro zgledale. Sama ljubosumnost vas je pa reče katera kaj hoče
Forum je zaprt za komentiranje.