Moški spolni ud
Drage pripadnice ženskega spola, tokrat ne bo tipično vprašanje glede velikosti penisa, kak mora bit temveč malo drugače (bolj nedirektno), ker vemo, da imajo ženske različna merila in različne želje.
K temu me je spodbudila neka internetna stra, statistike in različna mnenja.
Skratka zanima me iz prve ženske roke, da vidim, če kaj drži.
Če želite ostat anonimne pa komot lahko spremenite ime, ki ga drugače uporabljate.
1. Ste zadovoljne z velikostjo penisa svojega moškega?
Če NE – kaj bi spremenile (če bi lahko) – vse od pomanjšanja, povečanja, večje debelosti.
2. Je največji do sedaj (izmed partnerjev, ljubimcev)?
Če NE – pogrešate večjega (od bivšega) ali je seks super in ga ne menjate (subjektivno gledano seveda)?
3. Kako bi ocenile penis vašega partnerja – majhen/povprečen/velik?
4. Revije prodajajo vsaka svoje …kakšno je po vašem mnenju (iz izkušenj in približno) povprečje pri nas.
Okoli:
a) 12cm b) 15cm c) 17cm d) 20cm
5. Ste že naletele na ekstremno velik penis? (koliko približno je bil velik) Ste v tem seksu uživale?
6. Ste že naletele na ekstremno majhen penis? (koliko približno je bil velik) Ste v tem seksu uživale?
Hvala za sodelovanje.
Dear John,
očitno ti manjka “materiala” za samozadovoljevanje. Drugače si ne morem razložiti, kaj ti bodo vse te informacije. Večina žensk se s tem ne ukvarja, zato se bodo bolj redke poglobile v odgovarjanje na tvoja vprašanja. Približno kot da bi moške šli spraševat, če kaj pogrešajo oprsje od bivše, ki je imelo 1cm obsega več kot zdajšnja in če se odločajo za zamenjavo partnerke zaradi tega:)))
Meni pa ravno prav pride eno tako vprašanje…..da ubežim svojim temnim mislim 🙂
Torej:
1. Ja
2. Ne…seks, kolikor je odvisen le od velikosti in ostalih fizičnih lastnostih organa je OK
3. Povprečne velikosti (sicer ni povprečen, ker mi je lep :))
4. Pojma nimam, še nikoli nisem nobenega merila ali spraševala o velikosti
5. Ja (subjektivna ocena), ne – boleče, ni bilo seksa
6. Ne
Zadovoljen?
lp
Še kar. Lahko bi bil večji in debelejši
Ne.
Povprečen
4. Revije prodajajo vsaka svoje …kakšno je po vašem mnenju (iz izkušenj in približno) povprečje pri nas.
Okoli:
?
5. Ste že naletele na ekstremno velik penis? (koliko približno je bil velik) Ste v tem seksu uživale?
Da, zelo.
6. Ste že naletele na ekstremno majhen penis? (koliko približno je bil velik) Ste v tem seksu uživale?
Da, bil je majhen in je bilo žalostno.
Hvala za sodelovanje.
Lahko bi bil malo daljši.
Ne, ampak vseeno ga ne bi zamenjala.
Povprečen.
15cm
Cca 25 cm (tako mi je rekel on;). Ni bilo najbolj prijetno, ker je bolelo.
Ne.
DA.
NAJMANJŠI – ampak je tehničar 🙂 ..res, res..
3. Kako bi ocenile penis vašega partnerja?
MAJHEN.
15 cm.
20 cm. HM.. MA MI JE ZDAJ TA ‘TEHNIČAR’ BOLJ VŠEČ. RES NI VSE V VELIKOSTI!
6. Ste že naletele na ekstremno majhen penis?
NE. Čeprav ne vem, kaj pomeni ekstremno majhen 😉
DA.
NE.
3. Kako bi ocenile penis vašega partnerja?
MALO VEČJI OD POVPREČJA
15 CM
25 CM. NE – JE BILO BOLEČE
6. Ste že naletele na ekstremno majhen penis?
DA. V POVEČANEM STANJU JE BIL DOLG LE 5 CM, PREMERA PA JE IMEL 1 CM. HVALABOGU, DA ČLOVEK KOGA V ŽIVLJENJU ZGREŠI:)))))
Velikost res delno igra vlogo, drugače pa dragi John Long( ta ima ta največjega na svetu a ne), pri ženskah so važna čustva. Sej veš tako kot imate vi raje lepe in čvrsta joške imamo me rade ” velike in debele ter trde” lulčke:).
Sem imela extremno majhnega in sem se komaj zadržala da nisem vprašala kje je ostalo, čeprav bi bil hec bi ga bolelo.
Extremno velkih pa ni veliko če je povprečje 15 cm, a ne.
http://www.imagestation.com/picture/sraid109/pdbf3ca8cd9db68a3e71b9e32b463c71a/f92df0c3.jpg
Moni poglej si sliko pa mi potem povej če bi tvoja tamala bila kos temu mojemu orodju.
Forum je zaprt za komentiranje.